Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Δείτε τι παθαίνει ένας βομβιστής του ISIS, όταν αιχμαλωτίζεται από τις ειδικές δυνάμεις του Ιράκ (Photos)

Ο βομβιστής – καμικάζι του ISIS, είχε σκοπό να ανατιναχθεί και μαζί του να πάρει όσους περισσότερους Ιρακινούς στρατιώτες μπορούσε. Δεν πρόλαβε όμως να πατήσει το κουμπί…

Προσοχή σκληρές εικόνες: Οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων του Ιρακ, το οποίο έχει περάσει τα πάνδεινα από τους τζιχαντιστές καμικάζι, δεν του χαρίστηκαν. Τον αφόπλισαν και απενεργοποίησαν το γεμάτο εκρηκτικά γιλέκο του. Του έδεσαν τα χέρια πίσω και τον ξυλοκόπησαν άγρια σε σημείο αναισθησίας.
Όποτε έβρισκε τις αισθήσεις του, τότε ακολουθούσε και επόμενος γύρος ξυλοδαρμου. Ο βομβιστής με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα, γνωρίζει ότι το τέλος του δεν είναι μακριά. Κάποια στιγμή οι στρατιώτες οπλίζουν και όπως είναι κάτω, τον εκτελούν. Στη συνέχεια ένας ένας άρχισαν να τραβούν σέλφι με τον νεκρό πίσω τους.
Το περιστατικό εικάζεται ότι συνέβη έξω από την πόλη Μακχμούρ, κοντά στη νότια Νινευή. Η συγκεκριμένη πόλη απελευθερώθηκε από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και οι δυνάμεις του Ιράκ που πλέον την κατέχουν, βρίσκονται σε επιφυλακή διότι θεωρούν πως πολλοί θύλακες τζιχαντιστών δεν έχουν ακόμη εξαρθρωθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις