Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Δεν του άρεσε η απόφαση της δικαστίνας, της όρμησε της έριξε βενζίνη και άναψε τον αναπτήρα (Video)



Η κατηγορία που τον βάραινε ήταν «επίθεση και κακοποίηση» κατά της συζύγου του. Η απόφαση της
δικαστίνας ήταν καταπέλτης. Δεν του άρεσε και την περιέλουσε με βενζίνη.
Το περιστατικό συνέβη σε δικαστήριο της Βραζιλίας. Ένας άνδρας κατηγορείτο ότι κακοποιούσε και έδερνε τη σύζυγο του. Κατά την ακροαματική διαδικασία δεν βρήκε το παραμικρό επιχείρημα να υποστηρίξει την αθωότητα του.
Η εικόνα που εμφάνιζε και ήθελε να πείσει την εκπρόσωπο του νόμου, ήταν του ήσυχου, του συνεσταλμένου συζύγου που αγαπά τη γυναίκα του. Ήθελε να πείσει ότι ποτέ δεν σήκωσε χέρι και ότι ήταν ένας άνδρας που απεχθάνεται τη βία κατά των γυναίκων.
Η δικαστίνα έβγαλε απόφαση καταπέλτη που τον οδηγούσε στη φυλακή. Τότε ο συνεσταλμένος και πράος σύζυγος μεταμορφώθηκε σε ένα πραγματικό αγρίμι. Όρμησε επάνω από τα γραφεί έφτασε στην έδρα πριν προλάβουν οι αστυνομικοί να επέμβουν, περιέλουσε τη δικαστίνα με βενζίνη, την έριξε κάτω, την ακινητοποίησε και γονατιστός από πάνω της άναψε τον αναπτήρα του.
Ήθελε όλοι να απομακρυνθούν αλλιώς θα μετέτρεπε τη γυναίκα σε μια ζωντανή φλεγόμενη λαμπάδα. Ο άνδρας ούρλιαζε στην δικαστίνα να αλλάξει την απόφαση της και να τον κηρύξει αθώο. Αναβόσβηνε μάλιστα τον αναπτήρα προκλητικά κοντά στην βρεγμένη με βενζίνη δικαστίνα.  
Η γυναίκα σε κατάσταση πανικού τον εκλιπαρεί να την αφήσει ενώ φωνάζει προς τους άνδρες της αστυνομίας να φέρουν αμέσως κάποιον ειδικό στις διαπραγματεύσεις.
Την ίδια στιγμή ο δράστης ζητάει ένα κινητό τηλέφωνο και καταγράφει τον εαυτό του και τη δικαστίνα σε κοντινό πλάνο. Επαναλάμβανε επιτακτικά στην τρομοκρατημένη γυναίκα που έκλαιγε με αναφιλητά, να αλλάξει την απόφαση της.
Για μια στιγμή μονάχα, ο δράστης χαλάρωσε, και τότε όρμησαν οι άνδρες της αστυνομίας για να τον ακινητοποιήσουν. Σε κλάσματα δευτερολέπτου έπεσαν επάνω του. Κάποιοι του έπιασαν το χέρι με τον αναπτήρα, κάποιοι απομάκρυναν τη δικαστίνα ενώ ένας αστυνομικός την ίδια στιγμή της έριχνε αφρό με τον πυροσβεστήρα για να προλάβει ενδεχόμενη ανάφλεξη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις