Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Καμμένος: Θα φτιάξουμε καλάσνικοφ με τους Ρώσους - Θα το πιστοποιήσει το ΝΑΤΟ / ΚΑΜΜΕΝΕ ΦΤΙΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΡΟΜΠΙΣΤΟΛΟ!!!



Την παραγωγή του... «ελληνικού» καλάσνικοφ, με την στήριξη της Ρωσίας και αφού τελειώσει πρώτα το εμπάργκο, προανήγγειλε ο
υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας στη Βουλή.
«Θα ήθελα να σας πω, ότι μόλις τελειώσει το θέμα του εμπάργκο, υπάρχει ήδη συνεργασία μεταξύ της Ελλάδος και της Ρωσίας και των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, για την παραγωγή του “καλάσνικοφ” στην Πάτρα.
Μόλις τελειώσει το θέμα των μέτρων του εμπάργκο, θα ξεκινήσει η συμπαραγωγή», υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος, σκιαγραφώντας με αυτά τα λόγια την, πολύ μεγάλη όπως την χαρακτήρισε, σημασία επέκτασης των συνεργασιών της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας με άλλες αντίστοιχες βιομηχανίες.
«Τι δίνει αυτό και για ποιο λόγο να έρθουν να συνεργαστούν με την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία; Για έναν κύριο λόγο. Διότι, το προϊόν το οποίο θα παραχθεί στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία θα πάρει το πιστοποιητικό του ΝΑΤΟ και της ΕΕ», δήλωσε ακόμα ο Πάνος Καμμένος στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.
Τέλος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας διαβεβαίωσε τα μέλη της επιτροπής ότι «όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει η κρατική αμυντική βιομηχανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις