Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Νεκρός ο άνδρας που άνοιξε πυρ και κράτησε ομήρους σε σινεμά

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι εξουδετερώθηκε απο τους αστυνομικούς. Άλλες πληροφορίες θέλουν να έχει συλληφθεί. Δεκάδες οι τραυματίες.

Νεκρός απο τα πυρά αστυνομικών κατά την διάρκεια επιχείρησης εξουδετέρωσης του είναι, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ που
επικαλούνται πηγές του Υπουργείου Εσωτερικών, ο άνδρας που ένοπλος και με καλλυμμένο το πρόσωπο του, είχε ταμπουρωθεί, κρατώντας και ομήρους, σε κινηματογράφο της πόλης Viernheim, κοντά στην Φρανφούρτη.

Τα μέσα ενημέρωσης επικαλούνται δηλώσεις του Peter Beuth, Υπουργού Εσωτερικών του κρατιδίου στο οποίο βρίσκεται η πόλη Viernheim, σύμφωνα με τις οποίες ο άνδρας είναι νεκρός κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών.

Άλλες πληροφορίες θέλουν τον δράστη να έχει συλληφθεί μετά απο την επιχείρηση της Αστυνομίας.



Ο άγνωστος νωρίτερα είχε εισβάλλει στο χώρο του συμπλέγματος κινηματογράφων, πυροβολώντας αδιακρίτως, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Βάσει των ίδιων πηγών ενημέρωσης, απο την επίθεση υπάρχουν τουλάχιστον 50 τραυματίες απο τους επισκέπτες του πολυ-κινηματογράφου, ο οποίος ήταν γεμάτος απο κόσμο, κυρίως οικογένειες.

Διαπραγματευτής προσπάθησε απο την πρώτη σιτγμή να επικοινωνήσει με τον άνδρα για να μάθει τα κίνητρα της πράξης του και να προσπαθήσει να τον πείσει να παραδοθεί.

Οι αρχές αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις