Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ποια κρίση , ποιο brexit, ποιες απώλειες ;

Μας αρέσει τελικά στους ανθρώπους να ζούμε σε Παραμυθια και να έχουμε ρόλους μέσα σε αυτά αντι να ζούμε την αληθινή Ζωή μας!


Μας αρέσει να υιοθετούμε το οποιοδήποτε ψέμα απο το σεναριο του εκάστοτε παραμυθιού!

Δεν αντέχουμε να ζήσουμε ελευθερα και να έχουμε σαν εικόνα αυτό που ο καθένας μας είναι πραγματικά..και προτιμούμε την υποκρισία και το θέατρο ..γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε ότι το ψέμα της ελίτ το έχουμε κάνει σημαία!

Απώλειες τρις μετά το brexit ; Αλήθεια εε; Και που πήγαν τα χαμένα χρήματα ταξίδι αναψυχής σε άλλο πλανήτη; .. Η θα πεις μα έχασε αξία η λίρα ..ε και; Αφού μπορείς να «τζογαρεις» και ανάποδα στα μπουρδέλα που λέγονται χρηματιστήρια!!

Πηγαίοι τίτλοι καταστροφής από όλους..και αναγκαστικά και από εμάς αναδημοσίευσης και έρευνα της νέας μοδος!

Όταν παίζεις τρις ..η διαχειρίζεσαι τρις η λέξη έκπληξη δεν υπάρχει …μόχλευση και στήσιμο ναι..έκπληξη όχι!

Λέμε όμως χάθηκαν λεφτά…αντι να πούμε ΚΕΡΔΗΘΗΚΑΝ ΤΡΙΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΣΙΜΟ!!

Τα χρήματα δεν πετάνε σε εξωπλανητες ..απλά αλλάζουν θέσεις …κρίση δεν μπορεί να υπάρχει πάρα μόνο τεχνητή για να δημιουργήσει νέους σκλάβους και να υποταξεις νέες χώρες !!

Θα το πω τελευταία φορά …

Χρήμα = χρόνος σου!!!!

Από την στιγμή που έγινε το χρήμα εμπόρευμα και κάποιοι με funds μπορούν να αλλάζουν την αξία του χρήματος …. εκείνη την στιγμή έδωσες το δικαίωμα στους έχοντες.. να εμπορεύονται τον ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ!



Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει καμία αγορά αξιων που να λέει την αλήθεια η να δείχνει την πραγματική αξία του ανθρωπινου χρόνου….και ούτε θα βρεθεί βέβαια γιατί δεν θέλουν να ξυπνήσεις … θα συνεχίσεις να είσαι Σκλάβος από την μέρα που γεννιέσαι σε αυτή την γη!!

Δεν καταλαβαίνεις γιατί χρήμα =χρόνος;…με τι ανταλλαζεις τον χρόνο σου στην δουλειά σου;

Ήρθες λοιπόν σε μια γη φυλακή και αντι να ψάξεις να βρεις ποιος είσαι , τι ήρθες να κάνεις , ποιος θα πραγματωθείς , ποια η αποστολή σου και η πρόσφορα σου …κατάντησες να γίνεις δούλος του ευρώ και του κάθε ευρώ…και κάθε Σωρρου που αύριο μπορεί να στο ρίξει 50% …!

Εσύ με το 50% νιώθεις ότι χάνεται η Ζωή σου …ο χρόνος σου …για αυτό επί της ουσίας λυπάσαι και πιέζεσαι…Τι λέμε όταν χάνουμε κάτι..έχασα την περιουσία μου το βιος μου…βιος τι είναι ..ο χρόνος της Ζωής μας!!

Σε πατάνε λοιπόν στο ποιο σημαντικό και ακριβό πράγμα στην γη στον χρόνο…κάνοντας κάτι σε ένα χαρτάκι!!!!!…Πως τους άφησες να το κάνουν αυτό ; Τι διάολο μαγεία είναι αυτό;

Εκτός και αν είσαι από του τελείως κοιμισμένους και μου πεις …δεν είναι χρόνος ένα σπίτι η ένα αυτοκίνητο…κοκ…και ότι είναι αξία…!

ΟΛα είναι χρόνος και ο ουσιαστικός λόγος που κλαις με την απώλεια θεωρητικής αξίας από άνευ αξίας πράγματα όπως τα χρήματα ..είναι ότι μέσα σου θυμάσαι γιατί ήρθες εδώ και η καρδιά σου κλαίει που πέταξες στα σκουπίδια το πολυτιμότερο αγαθό για να το ανταλλάξεις με κάτι που άλλοι ελέγχουν!

Ξανά σκέψου χωρίς εγωισμό η αποδοχή του ότι έγινες Σκλάβος με το που γεννήθηκες είναι το πρώτο βήμα απελευθέρωσης!!!!

Stranger..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις