Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Δεν δίνουν λεφτά οι έγκλειστοι της Καλλιθέας, Μαρινάκης-Σαββίδης τις 2 πρώτες άδειες με peanuts!

Συμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τους έγκλειστους της Καλλιθέας, Μαρινάκης και Σαββίδης χτύπησαν τις 2 πρώτες άδειες με peanuts!

Η κυβέρνηση εξασφάλισε περί τα 40.000.000 εκατ. ευρώ την στιγμή που μόνο ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης χρωστάνε 622.000.000 εκατ. ευρώ σε θαλασσοδάνεια.
Η Κολομβία των Βαλκανίων απολαμβάνει ένα ακόμη κυβερνητικό σώου ενώ μέρα με τη μέρα οι πολίτες της εξαθλιώνονται και φτωχοποιούνται.
Στο μεταξύ ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε τον υπουργό Παιδείας του επειδή παρήκουσε της εντολές του. Στην χώρα μας οι δύσμοιροι τραπεζίτες εκδίδουν δελτία τα οποία με το στανιό επιχειρούν να παρουσιάσουν την εικόνα ότι έρχεται η ανάπτυξη ενώ η ανεργία φουντώνει, η ύφεση τσακίζει την αγορά και εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις εγκαταλείπουν την χώρα.
Στα δελτία της ΕΡΤ έντρομες παρουσιάστριες δοξάζουν τα κυβερνητικά στελέχη. Ειδικά το βράδι της Τρίτης ήταν να τις κλαις μια και αν έκαναν κάποιο λάθος ο Κρέτσος θα τις αποκεφάλιζε.
Η έξοχη ντιζέζ Ολγα Γεροβασίλη που δηλώνει ότι σε 90 μέρες θα κλείσει εντελώς το MEGA δεν μας λέει ποιος θα πληρώσει τα 622.000.000 εκατ, ευρώ που χρωστάνε εκτός από το κανάλι και οι εκδοτικές επιχειρήσεις του ΔΟΛ και του ΠΗΓΑΣΟΥ.
Εκτός και αν η Γεροβασίλη χαρίζει τα θαλασσοδάνεια στους βαρόνους καλώντας τους πολίτες να τα πληρώσουν.
Στο μεταξύ οι νταβατζήδες απολαμβάνουν μέρες δόξας με πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Ποτέ δεν περνούσαν καλύτερα όλοι σχεδόν οι εγχώριοι βαρόνοι.
 Γράφει σχετικά η Αλεξάνδρα Τσόλκα
Ζήτω που καθαρίσαμε απ τους νταβατζήδες!
-«Η ελευθερία στις καπιταλιστικές κοινωνίες λίγο πολύ παραμένει αυτό που ήταν στις αρχαίες Ελληνικές δημοκρατίες: Ελευθερία για ιδιοκτήτες σκλάβων» – Βλαδιμήρ Ιλίτς Λένιν, αν ενθυμείστε σύντροφοι!-
«Νταβατζήδες», «διαπλοκή», «συμφέροντα», «λαμόγια»! Κατηγορούμενος κανένας! Φυλακή ουδείς, ούτε φυσικά απ τους ιδιοκτήτες των μεγίστων ΜΜΕ και των καναλιών που είναι τόσο κακά! Τίποτα νομικά κολάσιμο; Όχι, βέβαια! Αλλά; Οποιος έχει λεφτά να δώσει στο κράτος – φοροεισπράκτορα, πιθανόν όχι στα κανονικά δάνεια του, ή στους εργαζόμενους του –που για δάνειο 3000 ευρώ τους χλευάζει κάθε δικηγορική φίρμα και ετοιμάζονται να τους πάρουν τα σπίτια για την αποπληρωμή, με φόρους αίματος στα πανωτόκια- ας πάρει άδεια!
 
-Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα αλλά πρέπει να ξέρουμε τι είναι αυτό που αγιάζει το σκοπό- Λέων Τρότσκι
4 άδειες. 9 καναλαρχικές ηγεσίες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων χωρίς δάνεια και οφειλές. Μετά 8. Έξω αυτός που δε χρώσταγε! Ράντζα, χημικές τουαλέτες, κουβερτούλες, κάμερες, απομόνωση και ίσως «θα θελα να αποχωρήσει ο κύριος του Alpha διότι να, ξέρετε, δεν ήρθαμε πολύ κοντά όλες αυτές τις στιγμές, να, δεν με πλησίασε»! 90 μέρες! Και μετά; Διακοπή λέει λειτουργίας! Η πρώτη άδεια μάλλον έχει δοθεί βράδυ Τρίτης και συνωμοσιολογίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας με αποκλειστικά, τάχα, απ την απομόνωση! Εικοτολογίες για τον ιδιοκτήτη της πρώτης άδειας! Θα βρουν άραγε οι εκτός νυμφώνος άλλες συνεργατικές λύσεις; Θα εκπέμψουν από Κύπρο, ίσως; Θα διεισδύσουν σε άλλες εταιρείες, καθαρές από χρέη και «πάρρρρ- ιε – πάρρρ –ιε» χάρισμα σε τιμή αδείας; Και που ναι, σύντροφοι η κάθαρση που ευαγγελιστήκατε; Και τι; Τώρα, εδώ θα σταματήσουμε την διαφάνεια, την λεύκανση, την νίκη των ιδεών μας;
-Όπου το κράτος είναι ο μοναδικός εργοδότης, αντιπολίτευση σημαίνει να λιμοκτονείς- Λέον Τρότσκι
Γιατί όχι και 4 ραδιόφωνα –με το Στο Κόκκινο, φυσικά μέσα;
Γιατί όχι 4 εφημερίδες – με την Αυγή, φυσικά μέσα;
Γιατί όχι 4 σάιτ –με το Left, φυσικά μέσα;
Και ποιος πληρώνει το μάρμαρο, σύντροφέ μου, που για Κωσταντοπούλου σε πήγαινα και συνιστώσα Ρόζα και σε Κουρουμπλή μου βγήκες και συνιστώσα Χαριλάου Τρικούπη, ο Ηλιος ο Πράσινος;
Ποιος ξέρει τι είναι ανεργία, απληρωσιά, απαξία, κομμένο ρεύμα και τηλέφωνο και η σπιτονοικοκυρά και τα κοινόχρηστα στη πόρτα και εσύ ούτε να μην ανασαίνεις από μέσα; Ποιος ξέρει πως είναι να ανοίγουν τα σχολεία και να χρειαστείς για τα παιδιά, που δεν πηγαίνουν ούτε στο Κολέγιο φυσικά, ούτε στη Χιλ, τετράδια, μολύβια, μπλοκ και χάρτες και ας τη τσάντα και τη κασετίνα και τα καινούργια ρούχα και παπούτσια και μπουφάν; Φυσικά όχι εκείνοι οι αγκιτάτορες της ιδεολογίας, που από τα μικρότατα τους ήταν διορισμένοι σε υπηρεσίες για να χουν αποσπάσεις στους κομματικούς στα βουλευτικά γραφεία!
Η σαν τις ευνοούμενες που πιάνανε δουλειές στα κομματικά όργανα, ε; Ξέρετε για ποιους και ποιες μιλάμε ε, σύντροφοι; Μιλώντας για διαφάνεια και καθαρότητα πάντα, ας δούμε ποιος φροντίζει τα δικά του «παιδιά»! Άνθρωποι που δεν ξέρουν τι θα πει «ένσημο» και ζητάνε θυσίες μόνο απ τους άλλους!
Όλα αυτά δε σας θυμίζουν τίποτα, σύντροφοι και ποιος είναι ο εχθρός του λαού – ωέωωωω και πόσο η εξουσία σας έχει κάνει σα τα μούτρα της, πέτρινους, ανάλγητους, σκληρούς, απάνθρωπους, νουμερολάγνους, κυνικούς Βορίδηδες και Παπαντωνίου, που ζητάνε θυσίες για τη πάρτι των άλλων -άρα σφαγές και εκτελέσεις το λένε, αυτό σύντροφοι.  Χιλιάδες  άνθρωποι εργαζόμαστε επί 27 χρόνια σ αυτά τα κανάλια!
Γύρω μας υπάρχουν διαφημιστικές, media shops, άλλες εταιρείες παραγωγής, φωτογράφοι, χαρτικά, κυλικεία και καφέδες και μικρομάγαζα με τοστ και περίπτερα και ξέρω γω τι άλλο!
Τα μεγάλα αφεντικά λέτε, πως έχουν κόστος, που αλλάζουνε εταιρική μορφή ή που οι προσωπικές τους περιουσίες είναι προστατευμένες και ανέγγιχτες, ή εμείς;
-«Το Κράτος είναι η εκτελεστική επιτροπή της άρχουσας τάξης»- Καρλ Μάρξ
Μας λέτε σύντροφοι πιο Κράτος και από εκείνον τον δορυφόρο του Δια, που φύλαγε μαζί με τη Βία, τον Προμηθέα να μη το σκάσει απ τις αλυσίδες –πάντα έχει αλυσίδες και να με συμπαθάτε αν σας θυμίζουν κάνα Κάρολο στο σπάσιμο τους και τυχαίος ήταν!- στον Καύκασο στα 4 κανάλια, 400 εργαζόμενοι όπως τους υπολογίσατε και τους επιβάλλετε, αλλά οι υπόλοιποι τι θα απογίνουμε; Κάπου 2000 άνθρωποι –συν οι γύρω γύρω που διεκτραγώδησα πιο πάνω- κοιτάμε στα μάτια την φτώχεια και την ξαφνική ανεργία, για άλλη μια φορά και με δική σας, πια, ευθύνη!
Και εμάς το δανειάκι των 3.000 ευρώ θα το κάνουν απαιτητό, ενώ αλλονών με τα λεφτά που δίνουν για τις άδειες, πάνε καλιά τους τα δανικά, που αποπλήρωναν ένα πρώτο, με το δεύτερο και μετά με το τρίτο και πάει λέγοντας, ελέω εξουσίας και τραπεζών! Μη σας το χαλάσω, πως ΠΑΣΟΚ και λίγο χειρότερα μου κάνετε γιατί είστε και σ άλλη εποχή. Και με το που σας άγγιξε η εξουσία, με τη μία της παραδοθήκατε…
«Εάν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, τότε είσαι σύντροφός μου» – Ερνέστο Τσε Γκεβάρα
Άκουγα το απόγευμα νωρίς, εκπομπή στο Κόκκινο, που κάποτε είχα κάνει και πιλότο για να δουλέψω, αλλά δεν ήμουν αρκετά έμπειρη ή καλή μάλλον για τα δεδομένα του σταθμού και πολύ πιθανόν! Άκουγα τον δημοσιογράφο, με μια απαξία και μια μαγκιά στη φωνή να λέει πως είναι προπαγάνδα των καναλιών ο ΕΝΦΙΑ και πως αυτός που είναι στον Άγιο Παντελεήμονα δεν έχει αξία το σπίτι του!
Οι άλλοι όμως, που έχουν τις βίλλες, τι να κάνουμε να πληρώσουν! Δηλαδή από Γαλατσίου σύνορο και πάνω, πλουτοκρατία και ας πληρώνουμε νοίκι στο σπίτι των παππούδων μας, ρε μεγάλε!
Ο Άδωνης Γεωργιάδης σου χει κάνει άραγε σεμινάρια;
Λίγο μετά άκουγα έναν άλλον σε εκπομπή, να λέει πως «μας κάταπιε ο υπερκαταναλωτισμός και το να ξοδεύουμε ασύστολα και φτάσαμε εδώ», ως άλλος Θεόδωρος Πάγκαλος και «μαζί τα φάγαμε»!
Όσοι περνούσαν απ το πρόγραμμα θριαμβολογούσαν για την κάθαρση στο τοπίου και για την χαρά που δίνει η τακτοποίηση επιτέλους των αδειών των σάπιων καναλιών! «Συνάδελφοι» στα ΜΜΕ αυτοί, από τον ίδιο πόνο! Απ την αντίστροφη Πορτοσάλτες!
 «Και που είναι στα κανάλια οι εκπομπές για την όπερα, το βιβλίο, το θέατρο, τον πολιτισμό ως όφειλαν, αλλά και να στηρίζουν τον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο με παραγωγή;» απορούσε ο κατηγορηματικός ως κυρ Μπάμπης, απ άλλη γωνία, «συνάδελφος»!
Οπου και στη δημόσια τηλεόραση που την πληρώνουμε, μεγάλε! Οπου και στα κυκλώματα και στους κομματικούς που φιλοξενείς εκεί και άμα έρθει κανένας εκτός γραμμής, θα τον έχει φέρει ο Κραουνάκης, που τον έχετε άλλοθι –και μετά συγχωρήσεως Σταμάτη μου, λατρεμένε!…
 Ήταν η ίδια η ώρα που οι τα «καλά παιδιά» άναβαν άλλο ένα κοχίμπα και κοίταζαν άγουρες νεαρές εν δυνάμη ερωμένες και παρουσιάστρες, έχοντας τακτοποίησει μάλλον άλλη μια μπίζνα! Και που οι σύντροφοι κοίταζαν ποιο «τουμπανάκι» συντρόφισσα θα πιάσει δουλειά σε κανένα νέο ΜΜΕ ει δυνατόν σα δημόσιο ή στο ίδιο το δημόσιο! Καθάρισε η χολέρα, ρε! Φρέσκος, αριστερός αέρας μπήκε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις