Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Στρατιώτης σκαρφίστηκε επίθεση από “αναρχικούς” για να πάρει μετάθεση! Πως μπλέκει η ΧΑ

ΦΩΤΟΓΡΦΙΑ:ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Στρατιώτης σκαρφίστηκε δήθεν επίθεση από …αναρχικούς έξω από το στρατόπεδο που υπηρετεί στη Σάμο για να “πάρει μετάθεση”,όπως ομολόγησε τελικά στην Αστυνομία.
Αν ο στρατιώτης είναι όπως λένε οι πληροφορίες και ενταγμένος στην Χρυσή Αυγή,τότε το θέμα θα πρέπει να διερευνηθεί ακόμη πιο σοβαρά,γιατί “καταγγελία” μπορεί να μην οφείλεται απλά σε ανοησία!

Όπως καταγγέλει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων επικαλούμενο το δημοσίευμα από το Σαμιακό Βήμα:
Ένα.. ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα χτες στο Καρλόβασι, το οποίο καταγγέλθηκε από στρατιώτη, που υπηρετεί σε μονάδα της περιοχής. 
Ο εν λόγω στρατιώτης κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καρλοβάσου, όπου και κατήγγειλε ότι 5 κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν, έξω από το στρατόπεδο, οι οποίοι υπό την απειλή μαχαιριού τον λήστεψαν, αφού προηγουμένως του είπαν ότι είναι αναρχικοί και πως γνωρίζουν ότι είναι ενταγμένος στη Χρυσή Αυγή.
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, ειδοποίησαν το διοικητή του αστυνομικού τμήματος Καρλοβάσου, κ. Ανδρέα Βούβουνα, ο οποίος άμεσα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να επιληφθεί της υπόθεσης. 
Ο διοικητής, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, προχώρησε προσωπικά στη διαδικασία της προανάκρισης, στη διάρκεια της οποίας ο στρατιώτης έπεσε σε αντιφάσεις. 
Όπως προέκυψε, ο στρατιώτης «σκαρφίστηκε» την ιστορία, ώστε να μπορέσει να πάρει μετάθεση από τη Σάμο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις