Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

CLUB 22 KIAΜΟΣ - ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Σχεδόν τρεις εβδομάδες ύστερα από τη φαντασμαγορική τους έναρξη στη διασκέδαση της Αθήνας, Πάνος Κιάμος και
Νίκος Κουρκούλης συνεχίζουν με ξέφρενους ρυθμούς την επιτυχία. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν ξεκινήσει πολύ δυναμικά την πρώτη τους συνεργασία στην πίστα του Club 22 κιαμος και όπως όλα δείχνουν η συνέχεια μόνο ακόμα καλύτερα μπορεί να είναι. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και απογειώνουν για τα καλά τη διασκέδαση βάζοντας, στην κυριολεξία, «φωτιά» στην Αθήνας της νύχτας. Δύο μεγάλα ονόματα του λαϊκού ρεπερτορίου, δύο καλλιτέχνες που συναντιούνται για πρώτη φορά και η ένωση των ρεπερτορίων τους έχει ξεσηκώσει για τα καλά την πόλη της Αθήνας.

Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει μια σταθερή συνεργασία με το κέντρο που φέτος μετρά την πέμπτη σεζόν της. Ωστόσο, σε αντίθεση με όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, φέτος τον βλέπουμε να έχει στο πλευρό του για πρώτη φορά άλλον καλλιτέχνη. Από την άλλη, ο Νίκος Κουρκούλης συνεργάζεται για πρώτη φορά, τόσο με τον τραγουδιστή όσο και με το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο. Η επιστροφή του στην πίστα, ύστερα από καιρό απουσίας, σηματοδότησε και μια νέα αρχή, μια νέα συνεργασία στην καριέρα του. Και μέχρι στιγμής η επιτυχία είναι τεράστια για τη μοναδική αυτή μουσική συνύπαρξη. Κουρκούλης Κιάμος φαίνεται πως θα αναδειχθούν με ταχείς ρυθμούς στο πιο hot δίδυμο της διασκέδασης. Από τις 13 Οκτωβρίου, που δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα, μέχρι και σήμερα, η επιτυχία είναι αμείωτη.

CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Στην οδό Βουλιαγμένης, και συγκεκριμένα στον αριθμό 22, βρίσκεται ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης, το Club 22. Το πάλαι ποτέ club από το 2012 έχει μετατραπεί σε live stage και μας χαρίζει τις πιο ανεβαστικές στιγμές διασκέδασης. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, στην πίστα του φιλοξένησε τον Πάνο Κιάμο και η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό μέχρι και σήμερα. Η φετινή προσθήκη του Νίκου Κουρκούλη ήρθε για να απογειώσει τον ήδη τέλειο αυτό συνδυασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις