Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ??? ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - MEΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.... ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.... ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Υπό την προεδρία του Καντίρ Αχμέτ ιδρύθηκε Σύλλογος Ενότητας και Ομοψυχίας Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Χάγη της Ολλανδίας.
Η πρώτη εκδήλωση που οργανώνεται από τον νεοϊδρυθέντα σύλλογο είναι μια εκδήλωση ασουρέ. Στην ανακοίνωση που έγινε από τον πρόεδρο του συλλόγου Καντίρ Αχμέτ αναφέρονται τα εξής : ¨Αγαπητοί ομοεθνείς, ο σύλλογος Ενότητας και Ομοψυχίας Τούρκων Δυτικής Θράκης που πρόσφατα ιδρύσαμε, οργανώνει στις 30/10/2016 εκδήλωση ασουρέ. Όσοι ζούνε στην περιοχή μας είναι όλοι καλεσμένοι¨.
Επίσης στην γραπτή δήλωση που έκανε ο Ιλχάν Ασκίν – πρόεδρος του Συλλόγου Αζέρικης-Τουρκικής Κουλτούρας Ολλανδίας, αναφέρει πως ¨ Ενημερώσαμε τον Καντίρ Μπασκίν- πρόεδρο του νεοϊδρυθέντα Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης και την ομάδα του πως είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε κάθε είδους στήριξη¨.
Η εκδήλωση ασουρέ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου Αζέρικης-Τουρκικής Κουλτούρας.
Τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου είναι τα εξής :
Καντίρ Αχμέτ (πρόεδρος)
Μουσταφά Μεχμέτ
Αταμέρ Ισμαήλ
Αμέτ Μεμέτ
Ερχάν Σαλίχ
Αλή Χασεκί
Ιμπραήμ Ομέρ
Στην πρώτη φωτογραφία με ντεκόρ την σημαία της “Ανεξάρτητης Τουρκο-Δυτικής Θράκης”. Αλλες δύο φωτογραφίες του προέδρου του συλλόγου:
proedros2
Φωτό 2: στα γραφεία ανάλογου Τουρκο-αζέρικου συλλόγου.
proedros3
Φωτό 3: και πάλι ο πρόεδρος με την αποσχιστική σημαία της “Ανεξάρτητης Τουρκο-Δυτικής Θράκης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις