Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Σοκ από τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ! «Πήγα στη Βενεζουέλα με τον Αρτεμίου για να φέρουμε τρόφιμα για τα σούπερ μάρκετ» λέει ο N.Παππάς

«Το ταξίδι έχει γίνει τότε και συμμετείχαν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Έγινε μια διερεύνηση αν ο αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να επισκεφτεί τη Βενεζουέλα.
Και εξετάστηκε η αγορά προϊόντων από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό. Δεν είναι τυχαία η συζήτηση. Είναι μια προσπάθεια αλλαγής της κουβέντας» ανέφερε ο κ. Παππάς.

«Πρόκειται για μια προσπάθεια της Ν.Δ να δημιουργήσει εντυπώσεις» σχολίασε μιλώντας στο Real FM ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, με αφορμή τις αποκαλύψεις του «Ελεύθερου Τύπου» για το ταξίδι του με τον δικηγόρο κ. Αρτεμίου, στη Βενεζουέλα.
Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι το ταξίδι όχι μόνο πραγματοποιήθηκε, αλλά και ότι σε αυτό συμμετείχαν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μια επίσκεψη που είχε στόχο να διερευνηθεί η δυνατότητα επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Βενεζουέλα, αλλά και να προμηθευτεί η Ελλάδα προϊόντα από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της χώρας!
O Κύπριος δικηγόρος που εξειδικεύεται σε ζητήματα offshore εταιρειών εντοπίστηκε στις 10 Οκτωβρίου να βγαίνει από την πλαϊνή είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει στη Βουλή η συζήτηση για τη διαπλοκή.
Ο κ. Αρτεμίου παραδέχτηκε με γραπτή του δήλωση ότι είχε επισκεφτεί το Μέγαρο Μαξίμου για να κομίσει επενδυτική πρόταση.

Τι είχε πει η ΝΔ
Να απαντήσει άμεσα τι σχέση έχει με τον δικηγόρο των Panama Papers κ. Αρτεμίου, κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της.
Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» για κοινά ταξίδια Παππά – Αρτεμίου στη Βενεζουέλα, η ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στον Νίκο Παππά και τον κάλεσε να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις για το αν αν πράγματι βρέθηκε στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013 μαζί με τον κ. Αρτεμίου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα και για ποιο λόγο.
«Οι κ. Τσίπρας και Παππάς παρά τις συνεχείς ερωτήσεις της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν απαντήσει για ποιο λόγο βρέθηκε ο «ταλαντούχος» δικηγόρος των Panama Papers, στις 10 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Μετά και το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» δεν μπορούν να κρύβονται. Ο κ. Παππάς οφείλει σήμερα να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις αν πράγματι βρέθηκε στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013 μαζί με τον κ. Αρτεμίου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα και για ποιο λόγο.
Να απαντήσει επιπλέον αν και από ποτέ γνωρίζει τον κ. Αρτεμίου και τι σχέση έχει μαζί του», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις