Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Το Μήνυμα των Ημίθεων στον Ερνογάν: Θέλεις τα νησιά μας …Πάρε τα «απαυτά» μας! (video)

Στις παλαβομάρες του «Σουλτάν χαλβά» που πιστεύει οτι θα ξανασχεδιάσει τα Σύνορα ,κάποιοι από αυτούς που θα πολεμήσουν, κακώς πιστεύει ο Ερντογάν και οι
Σύμβουλοί του, οτι   οι Έλληνες μόνο θα αμυνθούν ,θα απαντήσουν με Αντεπίθεση με όλες τους τις δυνάμεις, σε όλο το μήκος του Μετώπου απο τον Έβρο μέχρι την εσχατιά του Αιγαίου
Το Μήνυμα των Ημίθεων στον Ερνογάν: Θέλεις τα νησιά μας …Πάρε τα «απαυτά» μας! (video) - Εικόνα1
             Τα Ελληνικά Μαχητικά μπορούν να φτάσουν άνετα …Παντού και δεν θα υπάρχει έλεος  για κανέναν!


Αν πιστεύουν οι Τούρκοι της Κωνσταντινούπολης οτι θα βλέπουν τον πόλεμο όπως κάνουν τώρα με τους Κούρδους στην τηλεόραση ,έχουν άγνοια τι θα συμβεί ,όταν τα Ελληνικά μαχητικά θα βομβαρδίσουν τον Βόσπορο και την Αδριανούπολη !
Έχουν μεσάνυχτα οι Τούρκοι Επιτελείς αλλά και οι Πολίτες της Σμύρνης ότι τα Ελληνικά βομβαρδιστικά δεν θα ισοπεδώσουν την Σμύρνη τις Στρατιωτικές εγκαταστάσεις και τις Υποδομές !Το Μήνυμα των Ημίθεων στον Ερνογάν: Θέλεις τα νησιά μας …Πάρε τα «απαυτά» μας! (video) - Εικόνα2  Τα Ελληνικά  Πολεμικά Σκάφη δεν πρόκειται να μείνουν στα Λιμάνια ..Ούτε τα Μαχητικά στα Καταφύγια!!
Θα μάθουν και οι Τούρκοι Πολίτες να ζούνε όπως οι Κούρδοι χωρίς νερό και ρεύμα …Κανείς δεν πρέπει να παρασυρθεί και να πιστέψει οτι  οι Ρωμιοί δεν θα πολεμήσουν ακόμη και αν κάποιοι θέλουν να το παίξουν ψύχραιμοι !
Πολλοί το πίστεψαν στην πρόσφατη  παγκόσμια Ιστορία και  δείτε τι έπαθαν .…Στην σημερινή  Τουρκία με χιλιάδες συλλήψεις Στρατιωτικών ,τους Στρατηγούς στη Φυλακή και επικίνδυνα άσχετους και   άπειρους στα Επιτελεία ,μπορεί κάποιος φαντασμένος  να πιστέψει οτι θα στριμώξει την Ελλάδα στη γωνία, αλλά ο πόλεμος με την Ελλάδα δεν θα είναι ανταρτοπόλεμος με άοπλους και ξυπόλητους χωριάτες !
Μπορεί ο Ερντογάν να θέλει να το παίξει Σουλτάνος  για να γραφτεί στην Ιστορία… αλλά μπορεί να γραφτεί γιατί η Τουρκία έχασε και  εδάφη  που οι Διεθνείς  συνθήκες είχαν  κατοχυρώσει !Το Μήνυμα των Ημίθεων στον Ερνογάν: Θέλεις τα νησιά μας …Πάρε τα «απαυτά» μας! (video) - Εικόνα3
Το μήνυμα που στέλνουν κάποιοι στον Ερντογάν αλλά και να θυμίσουν στον Τούρκικο λαό οτι η Ειρήνη και η Ασφάλεια  της Περιοχής δεν είναι δεδομένη ούτε  οτι θα βλέπουν τον πόλεμο απο την πολυθρόνα τους !
Θα φτάσει στα Σπίτια τους και στα Παιδιά τους και θα  μάθουν σύντομα οτι ο Τούρκικος στρατός  που οι Στρατηγοί ήθελαν ανίκητο δεν είναι , άλλωστε το ανακάλυψαν και οι ίδιοι πρόσφατα στο Βόσπορο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις