Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

«ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ»!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με σαφή τρόπο η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, αναλύοντας το μήνυμα του αρχηγού του τουρκικού Γενικού Επιτελείου στρατηγού Χουλουσί Ακάρ
προς την Αθήνα, μετά την επίσκεψη του στα Ίμια, αναφέρει ότι από εδώ και πέρα η Τουρκία δεν θα ανέχεται καμία ελληνική πρόκληση και θα δείχνει σε κάθε ευκαιρία τα… «δόντια» της προς την ελληνική πλευρά. Μάλιστα!!!

Όπως τονίζει η τουρκική εφημερίδα που εκφράζει και το τουρκικό καθεστώς, η κίνηση αυτή του αρχηγού του τουρκικού Γενικού Επιτελείου να εμφανιστεί για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια στα τουρκικά Κάρντακ, είναι μια απάντηση στην ελληνική… αήθη πράξη να μην εκδώσει τους 8 Τούρκους εγκληματίες αξιωματικούς στην Τουρκία.
Από εδώ και πέρα, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, η Τουρκία θα κρατήσει σκληρή στάση στην Ελλάδα που έδειξε πως δεν καταλαβαίνει από… ελληνοτουρκική φιλία και δεν θα ανεχτεί καμία άλλη πρόκληση από ελληνικής πλευράς.
Εντωμεταξύ στον χορό των τουρκικών δηλώσεων κατά της χώρας μας μπήκαν σήμερα και τα άλλα δυο μεγάλα κόμματα της τουρκικής βουλής, δηλαδή το Λαϊκό, CHP και το εθνικιστικό, MHP, που επίσης κατέκριναν έντονα την Ελλάδα για την μη έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών και την κατηγόρησαν ότι… παραβίασε τις αρχές της συμμαχίας με την Τουρκία!Μοναδική εξαίρεση σε αυτό το κλίμα ένα άρθρο του παλαιμάχου Τούρκου αρθογράφου, Sami Kohen, στην εφημερίδα Milliyet, που γράφει σήμερα πως δεν θα πρέπει η Τουρκία να καθορίζει την εξωτερική της πολιτική με γνώμονα το πραξικόπημα του Ιουλίου του 2015.
Πάντως τώρα αρχίζουν τα… όργανα με τους στενούς φίλους και… άσπονδους συμμάχους μας!
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις