Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

O K. Mητσοτάκης έδωσε συνέντευξη με τον όρο να προβληθεί μετά τον θάνατό του - Ενα απόσπασμα θα προβληθεί απόψε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στις 12.45 τα μεσάνυχτα.

Ενα απόσπασμα της τελευταίας συνέντευξης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα προβληθεί απόψε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στις 12.45 τα μεσάνυχτα.


Στην έκτακτη εκπομπή για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη θα προβληθεί ένα μικρό απόσπασμα μίας μεγάλης συνέντευξης - παρακαταθήκης, που έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός στον Αλέξη Παπαχελά, υπό τον όρο να προβληθεί μετά το θάνατό του.

Την εκπομπή θα παρουσιάσει ο Παύλος Τσίμας με καλεσμένους τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΣτΕ Παναγιώτη Πικραμμένο και τον πρώην υπουργό Γιάννη Παλαιοκρασσά.






Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον στενό συνεργάτη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Θεόδωρο Κασσίμη στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου σε σύντομο σχόλιο του αποκάλυψε ένα περιστατικό με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ κατά τη διάρκεια της περιόδου της σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης το 1993.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε ότι «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε ένα σπάνιο προσόν, δεν είχε καμία δυσκολία να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση» και προχώρησε στην εξιστόρηση της προσωπικής του εμπειρίας με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως ανέφερε, το περιστατικό έγινε σε περίοδο σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης, το 1993, με αφορμή το πώς ο Αριστείδης Αλαφούζος έδωσε μια επιταγή στη Νέα Δημοκρατία.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου, όπως αποκάλυψε, επρόκειτο να πάρει συνέντευξη από τον πρώην πρωθυπουργό και ήταν αγχωμένος για το πώς θα του θέσει το ερώτημα για την επιταγή, φοβούμενος μην προκύψει μεγάλος εκνευρισμός του.



«Την ώρα που μπαίναμε για να καθίσουμε για την συνέντευξη γυρίζω και λέω κύριε πρόεδρε, σκέφτομαι να σας ρωτήσω και για αυτό το θέμα με την επιταγή» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για να αποκαλύψει στη συνέχεια την απάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: «Κύριε Νικολάκη θα ρωτήσεις ότι θέλεις και θα απαντήσω ότι θέλω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις