Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Συγκινητικό: Αστυνομικός θήλασε το πεινασμένο μωρό ύποπτης έξω από το δικαστήριο [εικόνες]

Μια Κινέζα αστυνομικός έχει αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων ανά τον κόσμο με την ανιδιοτελή πράξη της να θηλάσει το πεινασμένο μωρό μίας υπόπτου έξω από μια αίθουσα του δικαστηρίου.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, δείχνουν την αξιωματικό Χάο Λίνα να θηλάζει ένα μωρό τεσσάρων μηνών, την ώρα που μητέρα του βρισκόταν σε δίκη στην επαρχία Σανχί της βόρειας Κίνας.
Η αξιωματικός πήρε την άδεια της μητέρας του μωρού όταν το μικρό άρχισε να κλαίει στην αίθουσα του δικαστηρίου, σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης. Ένας συνάδερφος της αστυνομικού τράβηξε φωτογραφίες, οι οποίες έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η αξιωματικός, που είναι κι αυτή νέα μητέρα, εξήγησε: «Το μωρό δεν σταματούσε να κλαίει και όλοι μας ανησυχούσαμε. Είμαι μια νέα μητέρα, μπορούσα να νιώσω το πόσο ανήσυχη ήταν η μητέρα του μωρού. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να κάνω το καλύτερο που μπορούσα για να ηρεμήσω το μωρό».
Η μητέρα του βρέφους, ήταν μία από τους 34 ανθρώπους που καταδικάστηκαν σε φυλάκιση για τις συνδέσεις τους με ένα δίκτυο εξαπάτησης κεφαλαίων, σύμφωνα με το Global Times. Κηρύχθηκε ένοχη αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για απάτη, υπεξαίρεση και απόκρυψη παράνομων κερδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις