Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΦΕΚ - «Κουβαρντάς» Ο Τσίπρας! Χαρίζει Εκατομμύρια Του Ελληνικού Λαού Στους Ρότσιλντ (Photo) Το μυστικό ταξίδι στο Παρίσι και το τετ α τετ με τους επενδυτές

Έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού λαού χαρακτήριζε ο Αλέξης Τσίπρας  την έξοδο της χώρας μας στις αγορές,
αφού ενταφιάζει τη συζήτηση και την προοπτική αναδιάρθρωση του χρέους και της διαγραφής μεγάλου μέρους του.

Αυτά έλεγε ο σημερινός πρωθυπουργός, όπως γράφει η Αυγή στις 11 Απριλίου 2014, μιλώντας στο συνέδριο του κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς στις Βρυξέλλες.

Χαρακτηριστικά έλεγε ο κ. Τσίπρας: «Επιβαρύνουμε το χρέος, πριμοδοτούμε τους κερδοσκόπους με τοκογλυφικά επιτόκια και πανηγυρίζουμε από πάνω». Σήμερα βέβαια, τέσσερα χρόνια μετά, από τη θέση του πρωθυπουργού, συμφωνεί με τους υπουργούς οικονομικών όχι μόνο η χώρα να βγει στις αγορές αλλά και να έχει συμβούλους, τους κερδοφόρους και τους τοκογλύφους.

Σήμερα, δεν ενοχλεί τον κ. Τσίπρα η απόφαση του  κ. Χουλιαράκη – του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών –  που είναι με την σύμφωνη γνώμη του, με την οποία αποφάσισε την ανάθεση στη γνωστή εταιρία Ρότσιλντ την παροχή εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για ένα χρόνο που θα στοιχίσει στους Έλληνες πολίτες 3,5 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι οι Ρότσιλντ από πέρυσι έχει εξασφαλίσει απόφαση όπου για κάθε κρατικό ομόλογο ορίμανσης 24 μηνών  θα παίρνει άλλο ένα 1,5 εκτ. ευρώ επιπλέον.


Το πιο καταπληκτικό μάλιστα είναι, ότι η εταιρία για τα μικροέξοδα της θα πάρει άλλες 99.000 ευρώ μέχρι τις 31/5/2018.
Βέβαια όλα αυτά για τους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» όλα αυτά δεν είναι περίεργα ειδικά αν θυμηθούν ότι πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, στις 30 Ιανουαριού 2017 ο κ. Τσίπρας έκανε ένα έκτακτο μυστικό ταξίδι στο Παρίσι ενώ αρχικά είχε πάει στη Λισαβόνα, όπου συναντήθηκε κατ” ιδίαν  με τους επικεφαλής της εταιρίας Ρότσιλντ.
Τότε μάλιστα είχε ξεσπάσει μεγάλος ντόρος καθώς ήταν πρωτάκουστο, πρωθυπουργός να επισκέπτεται μεγάλο επενδυτικό οίκο και μάλιστα χωρίς την παρουσία του υπουργού οικονομικών. Το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι είχε προκαλέσει την αντίδραση της ΝΔ η οποία είχε ζητήσει εξηγήσεις γιατί έμεινε μυστικό και δεν υπήρχαν επίσημες ανακοινώσεις πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά.
Δείτε τη σχετική απόφαση του κ. Χουλιαράκη:
  

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις