Υλικά
1 κιλό πατάτες baby με τη φλούδα
Αλάτι
ανάλατο βούτυρο
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
16 φρέσκα φύλλα φασκόμηλου
2 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο
2 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι
2 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ρίχνουμε τις πατάτες, 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και αρκετό νερό για να τις καλύψει. Τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και να τρυπιούνται. Τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν λίγο.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο, πυρίμαχο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέστε ελαιόλαδο, 12 φύλλα φασκόμηλο, 1 1/2 κλωναράκια δεντρολίβανο και 1 1/2 κλωναράκια θυμάρι. Προσθέτουμε τις πατάτες και τις γυρίζουμε για 5 έως 10 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Μεταφέρουμε τις πατάτες σε ταψί. Τις κόβουμε στα δύο, προσθέτουμε το σκόρδο και το υπόλοιπο φασκόμηλο, δεντρολίβανο, θυμάρι, και 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν για περίπου 45 λεπτά ως μία ώρα.
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Οικογενειακή μπίζνα είχε στήσει ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης στην Κρήτη, που πιάστηκε στη «φάκα» του ελληνικού FBI για το «πάρτι» ...
-
Όσο κι αν προσπαθήσει κανείς να το δει ψύχραιμα, υπάρχει ένα σημείο όπου η λογική σταματά να συνεργάζεται.
-
Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια όταν από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου:
-
Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος Καμαρών Αιγιαλείας, αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία και
-
Αυτοψία στο χώρο της εγκατάστασης των επτά πρώτων «έξυπνων» καμερών παρακολούθησης κυκλοφορίας, στη συμβολή των Λεωφόρων Ποσειδώνος και Αλ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου