Υλικά
1 πακέτο ζυμαρικά της επιλογής μας
200 γραμμ. μπέικον ή ζαμπόν
1 κρεμμύδι (μεσαίου μεγέθους)
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
1 σκόρδο (ψιλοκομμένο)
Αλάτι και πιπέρι
150 ml ή περισσότερο γάλα
3 φέτες τυρί
1 ολόκληρο αυγό
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρεμμύδι και το μπέικον σε μικρούς κύβους. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το σκόρδο και στη συνέχεια το μπέικον και το κρεμμύδι.Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε το τυρί μέχρι να λιώσει. Όταν λιώσει, προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα μικρό τηγάνι, τηγανίζουμε το αυγό. Όταν είναι έτοιμο, σερβίρουμε σε ένα πιάτο τα μακαρόνια και στην κορυφή του τοποθετούμε το τηγανισμένο αυγό. Τρίβουμε λίγο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ιωαννα Κουσκουση. Τον ταπωσα τον Κασσελακη…
-
Καλαμάτα: Η στιγμή που ο ψαροντουφεκάς ανοίγει τον σάκο και αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό
-
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κουνγκ Φου, Najm Al-Din Akioz, ξεδιπλωσε μια Παλαιστινιακη σημαία κ χόρεψε τον χορό της Dabka στην τελετή απονομής
-
Τι πίστευε ο Άδωνις; Ότι τα "ανθρωπάκια" δε θα απαντήσουν; Ότι θα τον φοβηθούν; Τα "ανθρωπάκια" σου απάντησαν Άδωνι.
-
Παρά τις διορθώσεις επι διορθώσεων, της νέας Συνθήκης Πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, καταργήθηκε λόγω του αυξανόμενου αριθμού ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου