Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Αυτό είναι το πιο "βρόμικο" κυνήγι μαγισσών...στην ιστορία της ανθρωπότητας - Δεν φαντάζεστε γιατί ψάχνουν τα σκουπίδια οι αστυνομικοί

Μία "βρόμικη" αποστολή έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί στο Τουρκμενιστάν, καθώς πραγματοποιούν έρευνες σε τουαλέτες ψάχνοντας για το εάν οι κάτοικοι έχουν χρησιμοποιήσει
εφημερίδες με φωτογραφίες του Προέδρου Κουρμπανγκουλί Μπερντιμουχαμέντοφ για να σκουπιστούν, σύμφωνα με το BBC.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η περιφερειακή αστυνομία της περιοχής των Δυτικών Βαλκανίων έχει δώσει εντολή στους αστυνομικούς της κοινότητας να ελέγχουν τις τουαλέτες σε δημόσιους χώρους καθώς και σε σπίτια για να βρουν αποδείξεις ότι οι πολίτες χρησιμοποιούν ως χαρτί υγείας εφημερίδες με τη φωτογραφία του προέδρου.



Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι αναζητούν "λερωμένες" φωτογραφίες του προέδρου της χώρας σε κάδους απορριμμάτων και σε χώρους υγειονομικής ταφής.

Οι αρμόδιοι ταυτοποιούν το σπίτι του "δράστη" και το αναφέρουν στην αστυνομία και όσοι θεωρηθούν ένοχοι θα λάβουν προειδοποίηση. Σύμφωνα με το habartm.org, πιθανολογείται ότι ο αριθμός των προειδοποιήσεων θα είναι αρκετά μεγάλος, καθώς πολλοί κάτοικοι του Τουρκμενιστάν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ξοδεύουν χρήματα για να αγοράσουν χαρτί υγείας.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: bbc.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις