Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Δίκη για τα…χόρτα της 110 ΠΜ στη Λάρισα!!! Όταν το “γινάτι βγάζει μάτι”

Το Militaire.gr είχε ασχοληθεί εκτενώς το 2016 με την αντικατάσταση του τότε διοικητή της 110 ΠΜ στη Λάρισα Δημήτρη Τσιρογιαννίδη.
Αφορμή της αντικατάστασης ήταν η απόφασή του να αξιοποιήσει αγρότη της περιοχής για να του καθαρίσει τα επικίνδυνα για την ασφάλεια πτήσεων χόρτα από τους διαδρόμους.
Ο τότε Α/ΓΕΑ Χρήστος Βαίτσης άγνωστο γιατί πήρε πολύ προσωπικά το θέμα και αποφάσισε να αντικαταστήσει τον διοικητή, ο οποίος σήμερα είναι Ταξίαρχος και …δικάζεται για το θέμα στη Λάρισα!!!
Στη χώρα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, είμαστε …τυπικοί για τα χόρτα αλλά κάνουμε τα στραβά μάτια στα εκατομμύρια…


Νομίζουμε η καλύτερη απάντηση είναι ένα απόσπασμα απ΄ όσα είχε πει ο σημερινός Ταξίαρχος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του με την οποία είχε αποχαιρετήσει το προσωπικό της 110 ΠΜ:
“…όταν ανέλαβα την Διοίκηση της Μονάδας υποσχέθηκα πως θα διοικήσω με σύνεση, ισονομία, σωφροσύνη, αμεροληψία και δικαιοσύνη και αυτό πιστεύω ότι έκανα. Πάντα με σεβασμό στο Σύνταγμα, τους νόμους του κράτους καθώς και τις διαταγές της Υπηρεσίας με μόνο γνώμονα το συμφέρον αυτής, μεριμνούσα για  την αύξηση και διατήρηση της επιχειρησιακής ικανότητας της Μονάδας καθώς και για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας του προσωπικού. Για το λόγο αυτό, μπορώ όλους να τους κοιτώ στα μάτια, με βλέμμα καθαρό και ξάστερο χωρίς καμιά ενοχή και με το κεφάλι ψηλά. Αδιαμφισβήτητους κριτές όμως για την μέχρι τώρα πορεία και στάση μου, έχω αυτούς που διοίκησα και αυτούς που καθημερινά λογοδοτούσα και ζητώ να είναι όλοι αυστηροί στην κρίση τους”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις