Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Νέα δημοσκόπηση - Δείτε τη!!!

Προβάδισμα 6,2 μονάδων δίνει στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ η δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΚONTRA CHANNEL.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό της τάξης 16.3% έναντι 22.5% της ΝΔ. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,9%, η Χρυσή Αυγή με 5,2% και το ΚΙΝΑΛ με 5,1%. Η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει ποσοστό 2,5%, ενώ οι ΑΝΕΛ 1%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 16%.
Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 26,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 19,2%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΚΚΕ με ποσοστό 6,9% και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 6,1% και το ΚΙΝΑΛ με 6%.


Οι ΑΝΕΛ συγκεντρώνουν ποσοστό 1,2% και μένουν εκτός της επόμενης Βουλής, ενώ οριακό είναι το ποσοστό που συγκεντρώνει η Ένωση Κεντρώων στο 2,9% .
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συσπειρώσεις των κομμάτων, με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στο 49% ενώ η Ν.Δ. στο 77%.
Σχετικά με την οικονομία, το 45% θεωρεί πως μετά τη συμφωνία για το χρέος η Ελλάδα θα καταφέρει να ξαναβγεί στις αγορές, ενώ το αντίθετο πιστεύει το 37%.
Αναφορικά με το ποιος θα φροντίσει την ενίσχυση των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων, ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει ποσοστό της τάξης του 25%, έναντι 22% του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το υψηλότερο ποσοστό των πολιτών συγκεντρώνει η απάντηση κανένας.
Στο ερώτημα αν η διεξαγωγή εκλογών θα διευκολύνει την πορεία της Οικονομίας ποσοστό 43% των πολιτών απαντά αρνητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις