Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΣYPIZA MIA KOKKINH XOYNTA! Συλλήψεις και διώξεις κατά όσων αντιδρούν στην εκχώρηση της Μακεδονίας προανήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συλλήψεις και διώξεις κατά όσων αντιδρούν στην εκχώρηση της Μακεδονίας προανήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ. Στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ που συγκλήθηκε εκτάκτως υπήρξε έντονος
προβληματισμός από τις αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες που εξελίσσονται σε απειλές και προπηλακισμούς, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Πολλά στελέχη του κόμματος φοβούνται να πάνε ακόμη και εκλογικές περιφέρειες τους καθώς όπου βρεθούν γιουχάρονται και προπηλακίζονται άγρια. Χρειάζεται από μια διμοιρία ΜΑΤ ο κάθε Συριζαίος για να κυκλοφορήσει στον δρόμο.

Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του ηθικού των βουλευτών τους αποφασίστηκε να μην περνά τίποτε απαρατήρητο από τις απειλές που διατυπώνονται εναντίον υπουργών και βουλευτών και όλα να αποστέλλονται στη Δικαιοσύνη ή να καταγγέλλονται. Έτσι λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να δημιουργήσει ένα κλίμα φόβου σε όσους αντιδρούν.

Αδέλφια έχουν πανικοβληθεί οι δοσίλογοι, λίγο ακόμη και θα πέσουν για αυτό και πρέπει να βοηθήσουνμε όλοι. Όλοι στα συλλαλητήρια και όπου βλέπουμε Συριζανελ τους εκδηλώνουμε απερίφραστα την 'αγάπη' μας χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Αθηναίος Πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις