Επιχείρηση του λιμενικού είναι αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στο λιμάνι της Ραφήνας καθώς κατά τον απόπλου του, το επιβατηγό
οχηματαγωγό καταμαράν FLYING CAT 4, στο οποίο επέβαιναν 215 άτομα, προσέκρουσε στον λιμενοβραχίονα.
Οι επιβάτες είναι ασφαλείς και μεταφέρονται με ασφάλεια στο λιμάνι με την βοήθεια σκαφών του λιμενικού, ενώ δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός η εισροή υδάτων στο πλοίο.
Το καταμαράν είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό τα νησιά Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το λιμενικό σώμα η πρόσκρουσή του οφείλεται πιθανότατα από βλάβη στο πηδάλιό του.
Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν τέσσερα πλωτά του λιμενικού προκειμένου να παραλάβουν τους επιβάτες και να τους αποβιβάσουν στο λιμάνι της Ραφήνας, ενώ στο σημείο αναμένονται άλλα τρία σκάφη του λιμενικού.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ: ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ
-
Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Συναγωνίστριες και συναγωνιστές.
-
O KOYΛΗΣ ΕΧΕΙ CORONA; ΣΙΓΟΥΡΑ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου