Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

EKTAKTO - Η NEA φωτογραφία με το ύποπτο όχημα της απαγωγής στη Λάρνακα

Την ώρα που όλες οι πληροφορίες που φτάνουν ενώπιον των αστυνομικών αρχών διερευνώνται με κάθε λεπτομέρεια και προσοχή, το κάθε λεπτό που περνά από τη στιγμή της εξαφάνισης των δύο παιδιών είναι σημαντικό.
Τα μέλη της Αστυνομίας σε όλες τις επαρχίες έχουν τεθεί σε συναγερμό και σπεύδουν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την κάθε πληροφορία που φτάνει κοντά τους.

Το γκρίζο όχημα και η κατεύθυνση του
Τελευταία πληροφορία αναφέρει ότι κλειστό κύκλωμα που είναι εγκατεστημένο σε υποστατικό που βρίσκεται πλησίον του Δημοτικού Σχολείου Καμάρες -απ’ όπου και απήχθησαν το πρωί τα δύο παιδάκια- κατέγραψε ένα γκρίζο σαλούν όχημα, μάρκα NISSAN να κατευθύνεται προς τα φώτα Καρσιά. Δρόμος που οδηγεί στον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού μέσω του οποίου μπορεί κανείς να μεταβεί σε Λευκωσία και Λεμεσό.
Πληροφορίες που ουδείς επιβεβαιώνει επισήμως επί του παρόντος, αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς τη Λεμεσό. Επισημαίνεται βεβαίως ότι αυτό δε συνεπάγεται πως ο απαγωγέας βρίσκεται με τα παιδάκια στη Λεμεσό, ωστόσο η κάθε πληροφορία που τίθεται κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών της υπόθεσης μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη.
Με τον ίδιο τρόπο κινούνται και τα μέλη των αστυνομικών διευθύνσεων.
Η Cyprus Times εξασφάλισε αποκλειστικά φωτογραφία από κλειστό κύκλωμα της περιοχής, το οποίο καταγράφει το γκρι αυτοκίνητο το οποίο πιστεύεται ότι είναι αυτό με το οποίο εκινείτο ο δράστης της απαγωγής.
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στην Αστυνομία Λεμεσού αναφορικά με πρόσωπα που είχαν κατά το παρελθόν απασχολήσει τις αρχές με παρόμοιας φύσεως αδικήματα, διερευνήθηκαν τάχιστα, χωρίς επί του παρόντος να προκύψει κάτι.
«Ξεσκονίζουν» κυκλώματα και την περιοχή του σχολείου
Στο μεταξύ μέλη της Αστυνομίας συνεχίζουν να διενεργούν έρευνες στην περιοχή του σχολείου της Λάρνακας, ενώ κάτω από το μικροσκόπιο τους έχουν τεθεί τα όσα κατέγραψαν τα κλειστά κυκλώματα που είναι εγκατεστημένα στην περιοχή.
Κάμερες που είναι τοποθετημένες σε σημεία πίσω από το σχολείο, ενδέχεται να είναι βοηθητικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις