Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

(VIDEO)-Πορεία για τον Κατσίφα στη Θεσσαλονίκη και αντισυγκέντρωση από αντιεξουσιαστές

  • Ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας καθώς εκτός από την πορεία των σωματείων στη μνήμη του δολοφονηθέντος ομογενούς από την Αλβανία, στην ίδια περιοχή κινούνται και 100 “αντιεξουσιαστές”/ανθέλληνες.

Πορεία στην μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα πραγματοποιούν μέλη της «Ομοσπονδίας Πατριωτικών και Ορθόδοξων Σωματείων», του «Παρατηρητηρίου για τα Δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου» και του «Ιερού Λόχου» στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα αντισυγκέντρωση πραγματοποιούν μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων.
Όπως αναφέρει το seleo.gr η πορεία άρχισε από το σημείο που είχαν συγκεντρωθεί προηγουμένως τα μέλη, το Δικαστικό Μέγαρο. Όπως έγινε γνωστό τα μέλη θα φτάσουν έως την Ι. Δραγούμη και εν συνεχεία θα επιστρέψουν και πάλι στα Δικαστήρια.
Ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας καθώς αντι-συγκέντρωση πραγματοποιούν περίπου 100 αντιεξουσιαστών στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους.
Πορεία και αντισυγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη για τον ομογενή από την Αλβανία


Θεσσαλονικη !!!Τώρα !!! (20:45') Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ στη 
Πορεία στη μνήμη του δολοφονημένου Κωσταντίνου ! το καθεστως των σκυψοσυριζοανελ ντροπιάζει τη μνήμη ενος έλληνα που υπερασπίστηκε τη Σημαία και τα ιδανικά του Εθνους! 
Τιμή και δόξα στον δολοφονημένο Αδερφό μας Κωνσταντίνο Κατσιφα! Έλληνες κοινοποιήστε ! 




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις