Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ο γιος του Καμμένου ορκίστηκε ναύτης και ο μπαμπάς του φούσκωσε από καμάρι στην ορκωμοσία του

Δείτε τι έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για τον γιο του που υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό – Ο Γιάννης Καμμένος τοποθετήθηκε στην πυραυλάκατο «Γρηγορόπουλος»

Στο Πολεμικό Ναυτικό, όπου θα εκπληρώσει τη στρατιωτική θητεία του, ορκίστηκε σήμερα ο γιος του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, Γιάννης.
Ο Γιάννης Καμμένος, ο οποίος είναι ο δευτερότοκος από τα συνολικά πέντε παιδιά του υπουργού Εθνικής Άμυνας ορκίστηκε σήμερα μαζί με τους άλλους ναύτες στο κέντρο εκπαίδευσης Παλάσκα, παρουσία του πατέρα του Πάνου Καμμένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεοσύλλεκτος ναύτης τοποθετήθηκε στην πυραυλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού «Γρηγορόπουλος» που επιχειρεί από το Καστελόριζο. Αυτή την εποχή, το ταχύ περιπολικό «Γρηγορόπουλος» συμμετέχει στη δύναμη επιχειρήσεων ανατολικής Μεσογείου και επιτήρησης των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου και βρίσκεται στο Καστελόριζο από τις 19 Νοεμβρίου.
Είχα την Ύψιστη Τιμή να ορκίσω πάνω από 70 σειρές στρατευσίμων στα Όπλα, σήμερα ένιωσα τη Τιμή αυτή και σαν πατέρας είναι πράγματικά η ολοκλήρωση ενός κύκλου ζωής να ακούς το παιδί που μεγάλωσες να δίνει όρκο στην Πατρίδα. Καλή θητεία Λεβέντες μας η Υπέρμαχος Στρατηγός μαζί σας
66 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
«Είχα την Ύψιστη Τιμή να ορκίσω πάνω από 70 σειρές στρατευσίμων στα Όπλα, σήμερα ένιωσα τη Τιμή αυτή και σαν πατέρας είναι πράγματικά η ολοκλήρωση ενός κύκλου ζωής να ακούς το παιδί που μεγάλωσες να δίνει όρκο στην Πατρίδα. Καλή θητεία Λεβέντες μας η Υπέρμαχος Στρατηγός μαζί σας», έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στο Twitter.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις