Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ, ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ - ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ!

Οργή επικρατεί στο διαδίκτυο για έναν νεαρό Αλβανό που φέρεται να ζει στην Αθήνα, με το όνομα Σκερντί Μπερτί Αβντούλ (Skerdi Berti Avdul), ο οποίος επίσης φέρεται να
«πανηγύρισε» με προκλητική ανάρτησή του στο Facebook το κάψιμο της ελληνικής σημαίας από κουκουλοφόρους στα επεισόδια της 17ης Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο.

Λογαριασμός στο Facebook με το όνομα «Σκερντί Κπ», που φέρεται να είναι του ίδιου, ανάρτησε φωτογραφία με κουκουλοφόρους να βάζουν φωτιά στην ελληνική σημαία και έγραψε:

«Για όσους είτε δεν το εμπεδώσατε είτε σας χαλάει πάρτε άλλη μια με το καμμένο κωλόπανο! Να πεθάνει η Ελλάδα να ζήσουμε εμείς».

Διατηρώντας την επιφύλαξη το όλο «σκηνικό» να πρόκειται για κακοστημένη προβοκάτσια από σκοτεινούς κύκλους, σε κάθε περίπτωση έχει γίνει viral και αναρίθμητοι είναι οι χρήστες του Facebook που προτρέπουν σε «ανθρωποκυνηγητό» για εντοπισμό του συγκεκριμένου Αλβανού.

Να σημειωθεί ότι και τα δύο φερόμενα ως προφίλ του Αλβανού δεν βρίσκονται σε αναζήτηση, που σημαίνει ότι μάλλον έχουν απενεργοποιηθεί.



Η ανάρτηση διακινείται από ομάδες στο διαδίκτυο σε μορφή screenshot και δεκάδες χιλιάδες είναι οι χρήστες που ασχολούνται ή αναζητούν διαδικτυακά τον φερόμενο ως δημιουργό της ανάρτησης.

Ένα απλό «ψάξιμο» στη μηχανή αναζήτησης στο Facebook, στις 19.55 του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου, έβγαζε ότι 17.465 χρήστες συζητούσαν σχετικά με το όνομα Skerdi Berti Avdul και 33.235 για το ελληνόφωνο προφίλ με το όνομα Σκερντί Κπ.

Στην όλη ένταση λάδι ρίχνει στη φωτιά μια σελίδα στο Facebook με τίτλο «Αναρχική Αντιφασίστρια», η οποία «μοιράστηκε» την ανάρτηση και πρόσθεσε με τη σειρά της:

«Παίστα σύντροφε γαμώ τη σκατο-χωρά σας μέσα, θάνατο στους Έλληνες».



Διατηρώντας την έντονη επιφύλαξη και η σελίδα «Αναρχική Αντιφασίστρια» να είναι προβοκατόρικη, αυτό δεν σημαίνει ότι η οργή δεν συσσωρεύεται.

Ιδιαίτερα επειδή φαίνεται στον μέσο αναγνώστη να επιβεβαιώνονται οι φήμες (που δεν είναι μόνο φήμες) ότι πολλοί νεαροί Αλβανοί που ζούνε στην Ελλάδα έχουν ενταχθεί στον αντιεξουσιαστικό χώρο και εκφράζουν το εθνικιστικό τους μένος κατά της χώρας μας υποκρινόμενοι τους «αντιφασίστες».

Σε κάθε περίπτωση, το όλο περιστατικό όπως εξελίσσεται και μετά από τον ξυλοδαρμό του χρυσαυγίτη βουλευτή Γιώργου Γερμενή (γνωστού κι ως Καιάδα) το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρούσι από «αντιεξουσιαστές» δεν είναι εφησυχαστικό.

Σαν κάποιοι να επιθυμούν να παίξουν «αποσταθεροποιητικά» και προβοκατόρικα παιχνίδια εις βάρος της χώρας στο εσωτερικό της.

Κι αυτό φαίνεται να επιχειρείται είτε με την υποδαύλιση ελληνικών εθνικιστικών παθών ενάντια σε Αλβανούς μετανάστες, οι οποίοι είναι φιλήσυχοι άνθρωποι και στη συντριπτική τους πλειονότητα «ελληνοποιημένοι», νοικοκυραίοι δηλαδή που δεν μπλέκονται σε τέτοιους είδους ιστορίες, είτε χρησιμοποιώντας ανεγκέφαλους νεαρούς Αλβανούς χούλιγκαν ως ροπαλοφόρους προβοκάτορες «καλυμμένους» πίσω από την κουκούλα του αντιεξουσιαστή.

Υπενθυμίζουμε ότι προηγήθηκαν το προηγούμενο διάστημα α) αλβανικές προκλήσεις εις βάρος της ελληνικής εθνικής μειονότητας στη Χειμάρρα, β) συλλήψεις Αλβανών πρακτόρων (υπαλλήλων του αλβανικού ΥΠΕΞ) που κουβαλούσαν χάρτες με εθνικιστικό υλικό για να τους μοιράσουν στα αλβανάκια στην Ελλάδα και γ) να μην ξεχνάμε τις προκλήσεις του Έντι Ράμα, που απαντήθηκαν αυστηρά από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει όλοι να έχουμε καλά στον νου μας είναι ότι οι ελληνικές Αρχές αγρυπνούν γύρω από το θέμα και όλοι οι πολίτες οφείλουν να δείξουν αυτοσυγκράτηση κλείνοντας τα αφτιά τους στις σειρήνες του μίσους και της τυφλής βίας.

Τα εθνικιστικά και μισαλλόδοξα λόγια ενός περιθωριακού νεαρού αλβανικής καταγωγής, εάν αποδειχτούν και δικά του, σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το σύνολο των Αλβανών μεταναστών, όπως και οι «ντόπιοι» Έλληνες μπαχαλάκηδες δεν εκφράζουν τίποτα περισσότερο από τα εσώτερά τους άλυτα ψυχολογικά προβλήματα.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
https://spiros-b.blogspot.com/2016/11/blog-post_19.html?fbclid=IwAR29oYskejrAw0OOOntHYShsigFDvP4N3CkA6N7fLSaIoJ8TmXAHGPf_pxU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις