Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Ζόραν Ζάεφ: Στόχος μας μία παγκόσμια και δίκαιη Μακεδονία - ΒΙΝΤΕΟ

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ , Ζόραν Ζάεφ, απευθυνόμενος στους πολίτες της χώρας δήλωσε ότι «αν και οι προκλήσεις είναι μεγάλες,
να κάνουμε πραγματικότητα τις επιθυμίες και τους στόχους μας - μια ειρηνική και σταθερή χώρα, μία παγκόσμια και δίκαιη Μακεδονία, σε συμμαχία και με ένταξη στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε , με μία οικονομία για όλους ».


« Η χώρα μας βρίσκεται στο βήμα να γίνει το 30ο μέλος της ισχυρότερης συμμαχίας στον κόσμο, το ΝΑΤΟ. Προετοιμαζόμαστε για την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μια διαδικασία με την οποία οικοδομούμε ένα κράτος σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και έτσι γινόμαστε ίσοι με τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης », τονίζει ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός.

Ο Ζόραν Ζάεφ τόνισε «φτάνουμε στο τέλος μια από τις σημαντικότερες και πιο ευαίσθητες χρονιές της πατρίδας μας. Ήταν η χρονιά της ενσωμάτωσης. Οικοδομώντας τη φιλία με τη γείτονά μας Ελλάδα, είμαστε υπεύθυνοι για το κλείσιμο μίας διαμάχης που κράτησε 27 χρόνια. H χρονιά που επιλέξαμε το μέλλον, αντίθετα από μια αβέβαιη απομόνωση. Ας την υποστηρίξουμε κι ας δώσουμε μια ευκαιρία για να πραγματοποιηθεί το όνειρο γενεών». 

Στην συνέχεια ο Ζάεφ, ευχήθηκε «να μετατρέψουμε τις ευχές μας σε πραγματικότητα – μια ειρηνική χώρα με σταθερότητα, σύμμαχος του ΝΑΤΟ και μέλος της Ε.Ε, μια παγκόσμια και δίκαια «Μακεδονία’’ με μια οικονομία που λειτουργεί για όλους. Σάς εύχομαι ένα επιτυχημένο οικονομικό έτος, καλή υγεία».

Δείτε το βίντεο:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις