Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ο Δήμος Αχαρνών κήρυξε με ψήφισμα, «ανεπιθύμητους» τους βουλευτές που είπαν «ναι» στις Πρέσπες

Με ψήφισμα του ο δήμος Αχαρνών κήρυξε το βράδυ της Δευτέρας ανεπιθύμητους τους τποπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπερψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Στο ψήφισμα θετικά απάντησαν 23 δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ τρεις καταψήφισαν.
Πρόκειται για τους πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από το υπόλοιπο Αττικής, δηλαδή τον Γιώργο Πάντζα, τον Πάνο Σκουρολιάκο, τον Αριστείδη Μπαλτά, τον Νάσο Αθανασίου και τον Γιάννη Δέδε.
Σε ανακοίνωσή τους για το περιστατικό, οι πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν τα εξής:
«Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών πέρασε ψήφισμα, σύμφωνα με το οποίο οι βουλευτές, οι οποίοι υπερψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι ανεπιθύμητοι στον Δήμο Αχαρνών.
Με προτροπή και ψήφισμα του κ. Ευστάθιου Τοπαλίδη, γνωστόν τοις πάσι, για τα ακροδεξιά του φρονήματα, το εν λόγω ψήφισμα πέρασε με την ψήφο είκοσι τριών δημοτικών συμβούλων. Παράλληλα καταψηφίστηκε από τρεις δημοτικούς συμβούλους: τους Η. Ζητούνη, Ν. Ξαγοράρη και Σ. Χριστοπούλου, τους οποίους θέλουμε πραγματικά να συγχαρούμε για την αντίσταση που προέβαλαν απέναντι στις ακροδεξιές πιέσεις, προτάσσοντας τα δημοκρατικά τους φρονήματα. Παραδόξως, ο κ. Ο. Καμπόλης ψήφισε παρών.
Όσοι υποστήριξαν το εν λόγω ψήφισμα δεν θέλησαν να καταλάβουν το γνήσια πατριωτικό περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών και τις προοπτικές που ανοίγει, όχι μόνο για την εμπέδωση της ειρήνης στα Βαλκάνια, αλλά και για την ανάπτυξη της χώρας μας και τη διεθνή αναβάθμιση του ρόλου της στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα.
Από τότε που ο λαός της Αττικής μας εξέλεξε βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, τον Ιανουάριο και έπειτα τον Σεπτέμβριο του 2015, πρωταρχικός μας στόχος ήταν η ανάδειξη και η επίλυση των προβλημάτων της εκλογικής μας περιφέρειας και ειδικότερα τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα στον πολύπαθο δήμο Αχαρνών, τα οποία οφείλονται στην κακοδιοίκηση αυτών, που σήμερα μας καταγγέλλουν και μας ονομάζουν ανεπιθύμητους στον δήμο Αχαρνών.
Θέλουμε να δηλώσουμε απερίφραστα και σε όλους τους τόνους, ότι όσο ο λαός της Αττικής μας εμπιστεύεται με την ψήφο του θα συνεχίσουμε καθημερινά και αδιάλειπτα να ασχολούμαστε με τα προβλήματα του τόπου μας, σε συνεργασία με τους δημοκρατικούς φορείς και πολίτες της περιοχής.
Συνεχίζουμε για ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας, χωρίς εκβιασμούς, χωρίς φόβο, πάντα απέναντι στον φασισμό και την πατριδοκαπηλία!».
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις