Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Γκέι κηπουρός ομολόγησε ότι σκότωσε 8 γκέι άντρες στην υπόθεση μυστήριο που συγκλόνισε το Τορόντο του Καναδά

Ένας κηπουρός από το Τορόντο του Καναδά κατηγορούμενος για τη δολοφονία οκτώ ανδρών που εξαφανίστηκαν μεταξύ του 2010 και του 2017 ομολόγησε τις
δολοφονίες τους, μεταδίδει το BBC.
Ο Μπρους ΜακΆρθουρ, 67 ετών, συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο και κατηγορήθηκε για το θάνατο δύο ανδρών και η αστυνομία του απήγγειλε στη συνέχεια κατηγορίες σε έξι άλλες περιπτώσεις.
Τα περισσότερα από τα θύματά του είχαν συνδέσεις με τη γειτονιά ”Γκέι Χωριό” του Τορόντο.
Πολλές από τις σωρούς των θυμάτων βρέθηκαν σε γλάστρες σε ένα ακίνητο στη γειτονιά Leaside του
Τορόντο.

Καθεμία από τις κατηγορίες δολοφονίας πρώτου βαθμού φέρει αυτόματη ποινή ισόβιας κάθειρξης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να υποβάλει αίτηση για απελευθέρωση μέχρι την ηλικία των 91 ετών.
Οι οκτώ άντρες θύματα του ΜακΆρθουρ.
Στο δικαστήριο την Τρίτη, ο εισαγγελέας Μάικλ Κάντλον ανέφερε πώς ο ΜακΆρθουρ είχε «σκηνοθετήσει» και φωτογράφησε τα θύματα, κρατώντας αναμνηστικά όπως κοσμήματα και ένα σημειωματάριο.
Περιέγραψε όλα τα εγκλήματα ως “σεξουαλικής φύσεως”, προσθέτοντας ότι υπάρχουν στοιχεία ότι έδενε τα θύματα κατά τη διάρκεια των δολοφονιών.
Ενώ πολλές από τις σωρούς θάφτηκαν σε καλλιέργειες στο 53 Mallory Crescent του Τορόντο, όπου ο ΜακΆρθουρ εργάστηκε ως κηπουρός, άλλοι θάφτηκαν σε μια κοντινή χαράδρα.
Ο ΜακΆρθουρ είχε συμφωνήσει με τους ηλικιωμένους κατοίκους του σπιτιού να αποθηκεύει τον εξοπλισμό του εκεί με αντάλλαγμα να φροντίζει δωρεάν το γκαζόν, σύμφωνα με τις αρχές.
Η αστυνομία λέει ότι βρήκε στο υπνοδωμάτιό του μια τσάντα με μονωτική ταινία, ένα χειρουργικό γάντι, σχοινί, φερμουάρ, ένα μαύρο κορδόνι και σύριγγες, όταν έψαξαν τα πράγματά του, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.
Λένε ότι ορισμένα από τα θύματα σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επίθεσης ή ενώ ήταν «παράνομα περιορισμένα».
Η σύλληψη ξεκίνησε μια τεράστια έρευνα που ξεψάχνισε τη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά, μια από τις μεγαλύτερες έρευνες στην ιστορία της αστυνομίας του Τορόντο.
Οι ερευνητές έψαξαν δεκάδες ιδιοκτησίες που συνδέονταν με τον αυτοαπασχολούμενο κηπουρό και εξέτασαν περιπτώσεις που χρονολογούνται δεκαετίες πίσω.
Μέχρι στιγμής και τα οκτώ θύματα εκτός από ένα είχαν δεσμούς με το ”Γκέι Χωριό” της πόλης.
Πολλοί ήταν μετανάστες από τη Νότια Ασία ή τη Μέση Ανατολή.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις