Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Αποκάλυψη Τράγκα: Το μυστικό ταξίδι του Πρωθυπουργού που κινητοποίησε το NATO και τα OYK

Σε αποκαλύψεις – «βόμβα» προέβη στην αποψινή του εκπομπή 31/01 στο Νέο Epsilon ο Γιώργος Τράγκας όσον αφορά το μυστικό ταξίδι του Πρωθυπουργού και της οικογενείας του στον εξωτικό προορισμό στις Μαλδίβες.

Οπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τράγκας, ο Έλληνας Πρωθυπουργός μετέβη μέσω του Ντουμπάι στις Μαλδίβες χωρίς να ενημερώσει τις αρχές και τον ελληνικό λαό παραβιάζοντας έτσι τον θεσμικό του ρόλο. Σε αντιδιαστολή έθεσε το παράδειγμα του προέδρου των ΗΠΑ ο οποίος ενημερώνει τον αμερικανικό λαό
ακόμα και για μια εισαγωγή του στο νοσοκομείο, πόσο μάλλον για ένα ταξίδι που μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για τη σωματική του ακεραιότητα και όχι μόνο.
Ο Ελληνας Πρωθυπουργός αδιαφορώντας για αυτού του είδους τις πρακτικές, δεν προέβη σε καμία ενημέρωση ούτε προς το λαό ούτε καν προς την ίδια την κυβέρνησή του. «Ο κύριος Πρωθυπουργός θα πρέπει να αναλογιστεί ότι η πρωθυπουργική ζωή δεν έχει μόνο χλιδή με διαμονή σε πανάκριβα θέρετρα και πούρα, αλλά έχει και βαρυσήμαντες ευθύνες».
«Οχι μόνο πούρα κοχίμπα και μοχίτο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας.
Το μεγάλο θέμα που προέκυψε ωστόσο, είναι ότι στον προορισμό που επέλεξε, ξέσπασε στρατιωτικό πραξικόπημα, και μέσα στην αναταραχή και τη μυστικότητα η ελληνική κυβέρνηση «έτρεχε» να εντοπίσει και να διασώσει τον πρωθυπουργό. Καθοριστικό ρόλο στην όλη επιχείρηση φαίνεται να έπαιξε ο εμίρης του Κατάρ ο οποίος προσπάθησε να φυγαδέψει τον πρωθυπουργό μέσω της προσωπικής του θαλαμηγούς. Στην επιχείρηση διαφυγής πήραν μέρος τόσο οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες έστειλαν βατραχανθρώπους στο Ντουμπάι να συνοδέψουν με ασφάλεια τον Πρωθυπουργό, όσο και τα πλοία του ΝΑΤΟ που βρίσκονταν στην περιοχή όπου διέφευγε ο Πρωθυπουργός με στόχο να μη προκύψει κανένα απρόοπτο στη μυστική μεταφορά του.
Ο Γιώργος Τράγκας με τον χαρακτηριστικό τρόπο που τον διακρίνει, έθεσε θέμα «διάσωσης» του Ελληνα Πρωθυπουργού στις ανοιχτές θάλασσες των Μαλδίβων λέγοντας: «κινδυνεύει από τους καρχαρίες και τι θα πούμε εμείς μετά στον ΣΥΡΙΖΑ;».
Αλλά, το μπαράζ αποκαλύψεων από τον Γιώργο Τράγκα, δε σταματά εδώ. Αίσθηση συνεχίζει να προκαλεί η πρωτοφανής, και μόνη από πλευράς Ευρωπαίων ηγετών, στήριξη του Αλέξη Τσίπρα στον Μαδούρο. «Μήπως αυτή η περίεργη κίνηση εξηγείται μέσα από το περίεργο τρίγωνο Τσίπρας-Μαδούρο-PODEMOS; Πώς πηγαίνει κόντρα στις ΗΠΑ και τον Τράμπ οι οποίοι έχουν εκφράσει ξεκάθαρη θέση ενάντια στο καθεστώς Μαδούρο;», διερωτήθηκε ο Γιώργος Τράγκας.
Τέλος, στο στόχαστρο του γνωστού δημοσιογράφου μπήκε και η διαμάχη μεταξύ Κοτζιά-Καμμένου. Η διαμάχη αυτή ξεκίνησε όταν ο πρώην Υπουργός Άμυνας κ. Καμμένος στο υπουργικό συμβούλιο, στο όποιο να σημειωθεί ότι είχε βεβαιωθεί από τον πρωθυπουργό ότι ο κ.Κοτζιάς δε θα είναι παρών και τελικά παρευρέθη, έκανε μπαράζ αποκαλύψεων αναφορικά στη σχέση ΥΠ.ΕΞ με τις offshore του Σόρος. Μάλιστα στη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα σε Κοτζιά και Καμμένο ο κ.Κουίκ πήρε θέση απέναντι στον αρχηγό των ΑΝΕΛ και υπέρ του Υπουργού Εξωτερικών. Παράλληλα με αυτή την υπόθεση που έφερε την ρήξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρίσκεται και η υπόθεση της Υπουργού Τουρισμού της κ. Κουντουρά, η οποία όσο έπειθε τους βουλευτές των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, «κέρδιζε» μια αύξηση στο μπάτζετ του υπουργείου της από τον υπουργό επικρατείας κ. Παππά.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις