Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Τι λέει ο πατέρας της 8χρονης που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στη Θήβα και τι ψάχνει η αστυνομία

Με τα παραπάνω λόγια ο πατέρας της 8χρονης που δίνει μάχη με την ζωή της καθώς χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στη Θήβα εξιστορεί την μεγάλη περιπέτεια που περνά ο ίδιος και η οικογένειά του στον τηλεοπτικό σταθμό Open

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν όλοι μαζί έξω, το παιδί έπαιζε με τα αδέρφια του και το ξαδερφάκι του. Ξαφνικά το είδαμε με τα αίματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα μιλήσουμε μετά, δεν αντέχω…».

Με τα παραπάνω λόγια ο πατέρας της 8χρονης που δίνει μάχη με την ζωή της καθώς χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στη Θήβα εξιστορεί την μεγάλη περιπέτεια που περνά ο ίδιος και η οικογένειά του στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Στο κανάλι μίλησε και ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το μικρό κοριτσάκι: «Ακούσαμε φωνές, κλάματα και σηκώθηκα με τον πατέρα της και είδαμε το κοριτσάκι αναίσθητο και αιμόφυρτο, όλο του το πρόσωπο ήταν γεμάτο από αίματα».

Η μικρή νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντάτικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και σύμφωνα με τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Αργά χθες το βράδυ οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τη σφαίρα από το κρανίο του παιδιού και λίγο μετά τις 12:00 η αστυνομία πήγε στο νοσοκομείο Παίδων και πήρε το βλήμα και το πήγαν στα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η σφαίρα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις προήλθε από πιστόλι σε γλέντι που γινόταν στο διπλανό χωριό Λεοντάρι. Οι ίδιες πηγές εκτιμούν πως σύντομα θα εντοπίσουν τον ασυνείδητο δράστη.

Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει την λήψη καταθέσεων ατόμων και από το σπίτι που φαίνεται να προσδιορίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες ως το ύποπτο, με σκοπό να εντοπίσουν τον δράστη των άσκοπων πυροβολισμών, όπως και επίσης το όπλο.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις