Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

EKTAKTO - Αρειος Πάγος: Ειρήνη Καλού νέα πρόεδρος, Δήμητρα Κοκοτίνη νέα εισαγγελέας

Η κυβέρνηση προχώρησε στην επιλογή της νέας ηγεσίας στον Άρειο Πάγο
Ο Αλέξης Τσίπρας παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης προχώρησε σε αλλαγές στην κορυφή της πυραμίδας της Δικαιοσύνης.


Έτσι λοιπόν μετά από 4,5 ώρες συνεδρίασης το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε ότι στη θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα τοποθετηθεί η Δήμητρα Κοκοτίνη, ενώ για τη θέση του προέδρου του Αρείου Πάγου επιλέχθηκε η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Ειρήνη Καλού.

Η κ. Καλού θα διαδεχθεί την Ξένη Δημητρίου η οποία αποχωρεί από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 30 Ιουνίου και η Δήμητρα Κοκοτίνη τον Βασίλειο Πέππα που αποχωρεί από την Προεδρία του Αρείου Πάγου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα κληθεί να υπογράψει το σχετικό προεδρικό διάταγμα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να προβεί σε καμία κίνηση πριν την 30 Ιουνίου.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις