Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Ανατροπή στο διπλό φονικό στην Κύπρο: «Έσπασε» και παραδέχτηκε την ενοχή του ο Τζιωνής

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση με το διπλό φονικό στον Στρόβολο, τον Απρίλιο του 2018, με θύματα τους Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου.



Σύμφωνα με τον Πολίτη, ο Λοΐζος Τζιωνής παραδέχτηκε την ενοχή του για όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και μετά και την εξέλιξη αυτή, αποσύρθηκε ο συνήγορός του.

Έξι μήνες φυλάκιση στον Σολωμού


Νωρίτερα, το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι χρόνων στον Λευτέρη Σολωμού για την ίδια υπόθεση. Ο Σολωμού, ετεροθαλής αδελφός του επίσης κατηγορούμενου στην υπόθεση Λοΐζου Τζιωνή, παραδέχθηκε πρόσφατα ενοχή σε δύο κατηγορίες, για ληστεία και συνομωσία.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος έχει παραδεχθεί ενοχή στις κατηγορίες τέσσερα και πέντε και έχει απαλλαγεί και αθωωθεί από τις υπόλοιπες κατηγορίες που αντιμετώπιζε.

Στην απόφασή του το δικαστήριο στάθηκε στο γεγονός ότι ο Σολωμού ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, κάτι που επηρέασε την κρίση του. Τελικά του επιβλήθηκε ποινή μόνο για την πρώτη κατηγορία, της ληστείας.

Στο άκουσμα της ποινής του ο Σολωμού ξέσπασε σε κλάματα.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση, τον περασμένο Φεβρουάριο το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 ετών στην Σάρα Σιαμς, καθώς κρίθηκε ένοχη στη μοναδική κατηγορία που αντιμετώπιζε, αυτή της συνωμοσίαςς για διάπραξη ληστείας. Ο δικηγόρος της καταχώρησε έφεση στο Ανώτατο, κατά του ύψους της ποινής που της επιβλήθηκε από το Κακουργιοδικείο, ζητώντας τη μείωση της ποινής.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή/ΦΩΤΟ: politis.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις