Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Δολοφονία 25χρονου στου Φιλοπάππου - Συγκλονίζει η μητέρα του στο δικαστήριο - ΒΙΝΤΕΟ

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο εκδικάζεται η υπόθεση της δολοφονίας του 25χρονου Νίκου Μουστάκα, πέρυσι τον Δεκαπενταύγουστο, στον λόφο του Φιλοπάππου.


Δύο αλλοδαποί κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο μαζί με έναν ανήλικο συνεργό τους, απείλησαν με μαχαίρι και ένα σπασμένο μπουκάλι τον 25χρονο και αφού του απέσπασαν προσωπικά του αντικείμενα, τον έσπρωξαν σε γκρεμό βάθους 25 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η Πορτογαλίδα φίλη του 25χρονου, που ήταν παρούσα στο περιστατικό, προσήλθε στο δικαστήριο και αναγνώρισε στα πρόσωπα των δύο κατηγορουμένων τους δράστες της επίθεσης.

Συγκλόνισε το δικαστήριο, η μητέρα του 25χρονου, η οποία κρατούσε στα χέρια της μία φωτογραφία του παιδιού της. Χαρακτήρισε θρασύδειλους τους κατηγορούμενους και σημείωσε πως πάντα θα αναρωτιέται “γιατί τα έβαλαν με ένα κλωναράκι”, όπως χαρακτηριστικά είπε

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις