Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

«Πνίγουν» τα χρέη τον Ροναλντίνιο! Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Βραζιλιάνο

Ο Ροναλντίνο αποτέλεσε για πολλά χρόνια τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου, αλλά και ένα από τα πιο «καυτά» πρόσωπα για τον κόσμο των διαφημίσεων, με αυτή για γνωστό brand από πατατάκια να έχει μείνει στη μνήμη όλων.
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έβγαλε απίστευτα χρήματα στο διάστημα που «μεσορανούσε» στα γήπεδα, αλλά η κακοδιαχείριση φαίνεται ότι του έχει δημιουργήσει πια και μεγάλα χρέη, πλέκοντάς τον και στα… δίχτυα του νόμου.
Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο «Ρόνι» οφείλει πάνω από 8 εκατ. ευρώ και οι αρχές της χώρας του έχουν κατάσχει όχι ένα και δύο, αλλά συνολικά 57 ακίνητα, που είχε στην ιδιοκτησία του. Παράλληλα μάλιστα του έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα, με το βραζιλιάνικο και το ισπανικό του διαβατήριο να βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας





ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις