Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Αντέδρασε στη σύσταση ... και συνελήφθη!

Η ... διπλή σύσταση των πυροσβεστών δεν εισακούστηκε κι έτσι ο άνδρας που έκαιγε σε οικόπεδο, συνελήφθη



Μάλλον δεν είχε ... ακούσει για τις απαγορεύσεις της αντιπυρικής περιόδου, ούτε όμως φάνηκε συνεργάσιμος στις συστάσεις που του έκαναν άνδρες της Πυροσβεστικής...

Ο λόγος για έναν άνδρα, ο οποίος σε οικοπεδικό χώρο στο 5ο χλμ. Ηρακλείου-Μοιρών, και μέσα σε βαρέλι, έκαιγε διάφορα αντικείμενα και σκουπίδια, "ντουμανιάζοντας" ολόκληρη την περιοχή.

Η Πυροσβεστική που έσπευσε, του εξήγησε ότι δεν επιτρέπεται από το νόμο η καύση σε υπαίθριο χώρο και του ζήτησε να τη σβήσει, ο άνδρας όμως αντέδρασε. Στη συνέχεια, τον "επισκέφθηκε" το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής, προχωρώντας στις ίδιες συστάσεις, όμως ο άνδρας και πάλι εμφανίστηκε ανένδοτος, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις