Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Κύκλωμα κοκαΐνης στην Αθήνα: Ο Αλβανός «σκληρός» αρχηγός, τα 104 κιλά ναρκωτικών και ο... φούρνος (video) κατάσχεσαν 528.565 ευρώ ενώ άλλα 300.000 ευρώ βρέθηκαν σε ένα ΙΧ.

Πάνω από 5 εκατ. ευρώ η αξία των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν - Συνελήφθησαν τρία άτομα (δύο Αλβανοί και ένας Κροάτης) - Έκαναν μόνο χονδρεμπόριο - Το βίντεο του Χρυσοχοΐδη με τα ναρκωτικά από το ένα από τα «στρατηγεία» του κυκλώματος

Από δύο διαμερίσματα στην Αθήνα λειτουργούσε το διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών με αρχηγό έναν 40χρονο «σκληρό» Αλβανό που εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από δύο διαμερίσματα 528.565 ευρώ σε μετρητά ενώ άλλα 300.000 ευρώ βρέθηκαν σε ένα ΙΧ.

Συνολικά κατασχέθηκαν, επίσης, 104 κιλά κοκαΐνης αξίας άνω των 5 εκατ. ευρώ στην χονδρική, τα οποία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν άριστης ποιότητας και είχαν έρθει άμεσα από τη Λατινική Αμερική.

Όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Αλβανό που είχε μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα αλλά ταξίδευε σε όλη την Ευρώπη, το μόνο που τους είπε ήταν «συγχαρητήρια, με πιάσατε».

Η σπείρα επικοινωνούσε με ασυρμάτους ενώ διέθετε και σύστημα απενεργοποίησης κινητών. Παράλληλα τα μέλη της χρησιμοποιούσαν πολλά GPS για να ξέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκονταν τα ναρκωτικά.

Ο 40χρονος αρχηγός ήταν υπεύθυνος για την αγορά και την αποθήκευση των ναρκωτικών αλλά και την ανεύρεση πελατών και τη διαχείριση των χρημάτων.

Ο δεύτερος Αλβανός που συνελήφθη ήταν υπεύθυνος για τη φύλαξη, την ασφάλεια και τη μεταφορά των ναρκωτικών στους «χονδρεμπόρους» ενώ ο τρίτος που συνελήφθη, ένας άνδρας Κροατικής καταγωγής, ήταν ο «εισπράκτορας» του κυκλώματος.

Νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο από την έφοδο της Αστυνομίας σε διαμέρισμα στο Μπραχάμι όπου φαίνεται πού έκρυβαν οι δράστες την κοκαϊνη! Όπως μπορείτε να δείτε τα ναρκωτικά βρέθηκαν μέσα σε δοχείο άμμου και μέσα σε φούρνο!
!

Αυτό που αναζητούν οι αστυνομικοί τώρα είναι το πελατολόγιο του κυκλώματος και ποιοι ήταν οι αποδέκτες των ναρκωτικών του κυκλώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις