Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ... Ένας από τους ήρωες που αφόπλισαν τον δράστη της επίθεσης στο Λονδίνο ήταν καταδικασμένος δολοφόνος (pics & vid)

Ένας από τους τρεις άνδρες που πάλεψαν με τον Usman Khan είχε κάνει 15 χρόνια φυλακή για την δολοφονία μίας 21χρονης με διανοητικά προβλήματα.
Με το πέρασμα της ώρας από την χθεσινή επίθεση με μαχαίρι στην Αγγλία, έρχονται στην δημοσιότητα και άλλες εικόνες από το περιστατικό που έγινε στην γέφυρα του Λονδίνου.
Σε ένα από αυτό φαίνεται η μάχη που έδωσαν τρεις άνδρες για να αφοπλίσουν τον Usman Khan αφού είχε σκοτώσει δύο άτομα και είχε τραυματίσει περίπου 12.
Κάποιος του ρίχνει με έναν πυροσβεστήρα, ένας άλλος τον χτυπάει με ένα μακρύ αντικείμενο, ενώ ένας τρίτος με γυμνά χέρια τον τραβάει και τον ρίχνει κάτω.
Αυτός λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail είναι η πιο ιδιαίτερη περίπτωση.

Γιατί; Πολύ απλά γιατί πρόκειται για έναν καταδικασμένο δολοφόνο.
Ο James Ford το 2004 είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τον φόνο μίας 21χρονης με διανοητικά προβλήματα, με το μίνιμουμ της ποινής που έπρεπε να εκτίσει να είναι 15 χρόνια.
Πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί και από χθες είναι ένας από τους ανθρώπους που βοήθησαν στο να εξουδετερωθεί ο 28χρονος.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις