Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Επεισόδια και χημικά στη συγκέντρωση φοιτητών στο Καβούρι - Ένας τραυματίας - ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν φοιτητές στο Καβούρι, έξω από το ξενοδοχείο όπου διεξάγεται η Σύνοδος
Πρυτάνεων, στην οποία αναμένεται να συζητηθούν τα ζητήματα που αφορούν στις αλλαγές στον χώρο της Παιδείας.
Οι διαδηλωτές, αφού έκλεισαν το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να προσεγγίσουν το ξενοδοχείου, όπου λαμβάνει χώρα η συνεδρίαση των επικεφαλής των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.
Οι άνδρες των ΜΑΤ αντέδρασαν και προχώρησαν σε χρήση χημικών και κρότου λάμψης, προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος των φοιτητών.
Όπως μετέδωσε ο Realfm 97,8 οι δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τους συγκεντρωμένους φοιτητές με ασπίδες, γκλοπ και χρήση χημικών. Μάλιστα, ένας από τους φοιτητές έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και αναμένεται να διαπιστωθεί αν θα χρειαστεί η μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Αυτήν την ώρα είναι κλειστό το ρεύμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος προς Σούνιο και η Τροχαία εκτρέπει τα οχήματα από τη Λεωφόρο Βάρης- Κορωπίου.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις