Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Λάρισα: Τραπεζική υπάλληλος έκλεψε από λογαριασμούς πελατών 1.850.000 ευρώ

Για υπεξαίρεση και πλαστογραφία το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, καταδίκασε 8 σε χρόνια
κάθειρξη πρώην προϊστάμενη καταστήματος τράπεζας. Μέσα σε μία 4ετία, από το 2004 μέχρι το 2008 η υπάλληλος υπεξαίρεσε από λογαριασμούς καταθετών περί­που 1.850.000 ευρώ.

Τελικά μετά την αποκάλυψη της απάτης αναγκάστηκε να επιστρέψει το ποσό, ενώ παράλληλα η τράπεζα κινήθηκε δικαστικά εναντίον της και καταδικάστηκε.

Να σημειωθεί ότι υπάλληλος αυτή, ήταν προσωρινά κρατούμενη από την αποκάλυψη της υπόθεσης και αρχικά είχε καταδικαστεί (το 2013) σε ποινή κάθειρξης 25 ετών. Μετά τη χθεσινή απόφαση όμως ουσιαστικά τελειώνει η ποινή της, αφού εξέτισε το μεγαλύτερο μέρος της ποινής της.

Ο σύζυγός της εμπλεκόταν επίσης και πρωτόδικα του είχε επιβληθεί ποινή με δέκα χρόνια κάθειρξης, αλλά δε πήγε φυλακή, γιατί η έφεση είχε αναστέλλουσα δύναμη. Χθες λόγω παραγραφής έπαυσε η δίωξή του.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις