Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Σάλος με το νέο διοικητή του νοσοκομείου στην Κω: Μπαράζ (κραξιμο) σχολίων (pics)

Σε... πονοκέφαλο τείνουν να εξελιχθούν οι διορισμοί διοικητών στα νοσοκομεία της χώρας. Αρχικά είχαμε την περίπτωση Κωνσταντίνου Πατέρα στα Τρίκαλα, αλλά τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει και άλλη μία, για διαφορετικούς λόγους βέβαια, στην Κω.
Εκεί λοιπόν ορίστηκε ο Τάσος Τσαχουργιανίδης, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της ΝΔ Λέρου, του Σωματείου Υπαλλήλων Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου, ενώ ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παυλή.
Αφήνοντας στην άκρη το γεγονός οτι ανήκει στη Νέα Δημοκρατία, τα ποσταρίσματα που έκανε για το Μακεδονικό, την εποχή που το θέμα... έκαιγε, αλλά και για το προσφυγικό, μπορούν να χαρακτηριστούν τουλάχιστον απαράδεκτα, ρατσιστικά και ομοφοβικά.


Χαρακτηρίζει συνολικά τους πρόσφυγες εισβολείς, μιλάει για απόβαση στο νησί της Λέρου τους χρεώνει για την πυρκαγιά που υπήρξε το καλοκαίρι, ενώ από το παραλήρημα του δεν μπορούν να λείπουν τα υποτιμητικά σχόλια για όσους έχουν διαφορετικό από αυτόν, σεξουαλικό προσανατολισμό.


​Το ερώτημα που εύλογα γεννάται είναι πως μπορεί αυτός ο άνθρωπος, με αυτές τις απόψεις, να είναι υπεύθυνος για την περίθαλψη κάποιων που ενδεχομένως να μην ταιριάζουν στην... αισθητικοί του. Είτε αυτοί είναι πρόσφυγες, είτε ομοφυλόφιλοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις