Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε τι ξεπουλάει στα sεx shops εν μέσω πανδημίας (pics)

Κορονοϊός: Οι Ρώσοι μέσα σε συνθήκες πανδημίας του κορονοϊού, η οποία έχει αγγίξει την χώρα τους χωρίς να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, άρχισαν να αγοράζουν τα λεγόμενα προϊόντα 18+ για
ενήλικες, που προσφέρουν τα sex shop, προφυλακτικά, λιπαντικά, sex toys αλλά και στολές, ανεβάζοντας θεαματικά τις πωλήσεις τους στις οποίες κυριαρχούν οι στολές νοσοκόμων, δείχνοντας κατά αυτόν τον τρόπο πώς ετοιμάζονται να ζήσουν στην απομόνωση.

Τον Μάρτιο οι πωλήσεις τέτοιων ειδών στο διαδικτυακό κατάστημα Ozon αυξήθηκαν κατά 300% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του περασμένου χρόνου, γράφει το BBC στην ρωσική του ιστοσελίδα. Οι αναλυτές της Ozon τους οποίους επικαλείται, επισημαίνουν ότι παρότι οι πωλήσεις σ’ αυτά τα είδη φθάνουν στο πικ τους την ημέρα των ερωτευμένων του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου και την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου και εν συνεχεία πέφτουν, σήμερα εξακολουθούν να διατηρούνται στα ίδια επίπεδα με τις δύο αυτές εορτές.

Δείτε τι... ξεπουλάει:
ransomware-sex-shop-1.jpg
Προφυλακτικά και λιπαντικά είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα, οι πωλήσεις των οποίων αυξήθηκαν κατά 147% και 124% αντίστοιχα.



Οι αναλυτές του Ozon διαπίστωσαν επίσης αλματώδη αύξηση στις πωλήσεις ερωτικών εσωρούχων και στολών κατά 110% σε σχέση με την αντίστοιχή περίοδο του περασμένου έτους.



Μάλιστα ενώ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου οι Ρώσοι αγόραζαν συνήθως δαντελωτά κόκκινα φορέματα, σήμερα την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, αγοράζουν την στολή της νοσοκόμας.



Οι πωλήσεις μάλιστα σε στολές νοσοκόμας αυξήθηκαν δυόμιση φορές σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Αυξήσεις κατά 80% στις πωλήσεις παρουσιάζουν και τα διάφορα ερωτικά παίγνια σε σχέση με το προηγούμενος έτος.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις