Κυριακή 31 Μαΐου 2020

COVID 19 - Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ (video)

Angelo Karageorgos

Στην προσπάθεια τους να παρουσιάσουν έναν τρομερό Κοροϊδοϊό ως αληθοφανή, ήξεραν πως
αναπόφευκτα θα έπρεπε να δείξουν αριθμούς. Όσο πιο μεγάλους μπορούσαν. Πρόσφατα οι ίδιοι αποκάλυψαν την απάτη στην καταμέτρηση των θανάτων “από.” Όμως, όπως έλεγα απ’ την αρχή, το ψέμα είναι πολύ ευρύτερο.

Για να προκύψουν τα νούμερα προφανώς μεσολαβούν τα τεστ... Κάτι μπορείς να το μετρήσεις πραγματικά μόνο αν τα εργαλεία που κατέχεις είναι κατάλληλα να το εντοπίζουν καλά και να το απομονώνουν, έτσι δεν είναι;
Αυτή τη φορά δεν ασχολήθηκα πολύ με ψευδεπιστήμονες αλλά παρουσίασα και λίγο επιστημονική ορολογία όπως και επίσημες δημοσιεύσεις για να δεις πώς φαίνεται πως ολάκερο το οικοδόμημα τους είναι βασισμένο σε θεμέλια χτισμένα πάνω σε άμμο.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις