Σάββατο 30 Μαΐου 2020

EKTAKTO - (video) NAI EINAI ΑΛΗΘΕΙΑ! 10.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ

Μέχρι τις 7 Ιουνίου θα ξεχυθούν από τις δομές 10.000 αλλοδαποί, μας ενημερώνει ο Γ.Γ. Υποδοχής Αιτούντων Ασύλου Μάνος Λογοθέτης, οι οποίοι θα παραμένουν για τα επόμενα 2 ή 3 χρόνια μέχρι
να ανανεωθεί η άδειά τους αυτή. Μέσω του προγράμματος ΗΛΙΟΣ θα έχουν για 6-12 μήνες επιδότηση ενοικίου, μαθήματα ελληνομάθειας, και εργασιακής ένταξης. Το 2015 ο Λογοθέτης ως γιατρός πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους λαθρομετανάστες στην Σάμο, και με περρισή χαρά έλεγε τότε πως συνέβαλλε να αλλάξει σιγά-σιγά το κλίμα απέναντί τους αφού καθησύχαζε τους ντόπιους, που στην αρχή ήταν όλοι εξαιρετικά επιφυλακτικοί γιατί η ροή αυξήθηκε ραγδαία και από 100 άτομα ξεπέρασαν τις χιλιάδες, ότι δεν κινδυνεύουν και ότι πρέπει να τους αγκαλιάσουμε. Φανταστείτε τι έχει να γίνει, και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΚΛΙΚΑΡΕΙ (ΕΔΩ)
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις