Τρίτη 12 Μαΐου 2020

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ - (video) Τσιγδέμ Ασάφογλου- «Είμαι τουρκάλα και το κόμμα μας στην Θράκη είναι Τουρκικό»

Τσιγδέμ Ασάφογλου- «Είμαι τουρκάλα και το κόμμα μας στην Θράκη είναι Τουρκικό».Το Τούρκικο αυτό κόμμμα βγήκε πρώτο στην Ροδόπη και Ξάνθη και χρηματοδοτείτε από την Άγκυρα,


Η πρόεδρος του ΚΙΕΦ Τσιγδέμ Ασάφογλου υποστήριξε πως η ίδια νιώθει Τουρκάλα, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τα όσα έχει πει ότι η πατρίδα της είναι η Ελλάδα, ανέφερε ότι η «μητέρα πατρίδα της» είναι η Τουρκία και όπως εξηγεί εντός της Ελλάδας ανήκει σε μια μειονότητα η οποία είναι και εθνική (τουρκική) και «θρησκευτική».

Στην Ξάνθη, το μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ συγκέντρωσε 25,05%, με δεύτερη τη ΝΔ με 24,43%, ενώ στη Ροδόπη το ποσοστό που πήρε ήταν 38,01%, έναντι 18,32% της ΝΔ που ακολούθησε.Τι λέτε μπορούν οι Έλληνες που ζουν στην Τουρκία να κάνουν κόμμα ? .Εκεί τους απαγορεύουν και τους φυλακίζουν αν πουν ότι είναι Έλληνες.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις