Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ο Χαρδαλιάς έριξε ΚΑΙ το μπαλάκι του κορονοϊού στις ΕΔ και καθάρισε! “Θα αναλάβουν τους ελέγχους στα νησιά”!

Πόσα ακόμη σκοπεύουν να φορτώσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις; Με περισσή ευκολία ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε
από τη Μυτιλήνη ότι «θα εγκατασταθούν μόνιμα κλιμάκια υγειονομικών στελεχών των ενόπλων δυνάμεων στα νησιά τους επόμενους τρεις μήνες, που θα έχουν την απόλυτη ευθύνη για τους ελέγχους που θα γίνονται. Κάθε μέρα πτήσεων θα γίνονται 60 στοχευμένοι έλεγχοι, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια μιας πλατφόρμας. Η οποία σε όλη τη χώρα θα δίνει την προτεραιότητα και θα υποδεικνύει με βάση επιστημονικά και επιδημιολογικά κριτήρια που αφορούν στον τόπο προέλευσης, στο προφίλ του ταξιδιώτη, στα ηλικιακά του δεδομένα και μια σειρά άλλων κριτηρίων για το ποιος πρέπει να κάνει το τεστ ποιος μπορεί να θεωρείται ως μεγαλύτερου ρίσκου ταξιδιώτης».

Κάποιος θα πρέπει να πει στον κ.Χαρδαλιά και στη κυβέρνηση βεβαίως ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι στα όρια τους! Δεν περισσεύει ούτε ένας , ειδικά αυτή την περίοδο και νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται εξήγηση . Το να χρησιμοποιούν τις ΕΔ και μάλιστα με τέτοια ελαφρότητα σ΄ όλες τις καταστάσεις είναι και επικίνδυνο και εξοργιστικό.

Το εύλογο ερώτημα βεβαίως είναι ένα: Οι κύριοι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων αλλά και ο ΥΦΕΘΑ που λειτουργεί ως στρατιωτικός φοβούνται να πουν όχι στον κ.Χαρδαλιά και δέχονται αδιαμαρτύρητα και αυτή την “αποστολή” για την οποία όπως μας είπε “θα ΄χουν την απόλυτη ευθύνη”;


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις