Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρώην χρηματοοικονομικός αναλυτής του τμήματος εταιρικών οικονομικών του τμήματος
του Λονδίνου, αποκαλύπτει σήμερα ένα ελάττωμα που είναι ελάχιστα γνωστό από το ευρύ κοινό και καταπνίγεται από τις τράπεζες του κόσμου, θέλει να δώσει στους Έλληνες πολίτες μια σταθερή οικονομική δύναμη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο "Ειδήσεις Βραδινό Δελτίο" μέσω της συνέντευξης του ΣΚΑΪ με οικοδέσποινα την Εύα Αντωνοπούλου και ανακοίνωσε ένα νέο «παραθυράκι πλούτου» που αποδεικνύει πως μπορεί να μετατρέψει τον καθένα σε εκατομμυριούχο μέσα σε 3-4 μήνες.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους πάντες στην Ελλάδα να συμμετάσχουν και να μην χάσουν αυτή την εκπληκτική ευκαιρία, πριν οι μεγάλες τράπεζες κλείσουν για πάντα.
Και βέβαια, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης, η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος προσπάθησε να σταματήσει τη μετάδοση της εκπομπής- αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.
Τι ακριβώς συνέβη:
Η οικοδέσποινα του “Ειδήσεις Βραδινό Δελτίο” Εύα Αντωνοπούλου κάλεσε τον Σπύρο Λάτση στην εκπομπή για να μοιραστεί συμβουλές σχετικά με τη δημιουργία πλούτου και στη συνέχεια έσκασε η βόμβα LIVE στην τηλεόραση:
"Αυτό που με οδήγησε στην επιτυχία είναι το ότι άρπαζα γρήγορα νέες ευκαιρίες- χωρίς κανέναν δισταγμό. Και τώρα, ο νούμερο ένα χρηματιστής μου είναι ένα νέο πρόγραμμα αυτόματων συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Big Money Rush. Είναι η μεγαλύτερη μοναδική ευκαιρία που έχω δει στη ζωή μου για να φτιάξεις γρήγορα μια μικρή περιουσία. Σας καλώ όλους να το τσεκάρετε πριν οι τράπεζες διακόψουν τη λειτουργία του."
Η Εύα Αντωνοπούλου αρνούνταν να το πιστέψει, καθώς έβλεπε πόσα χρήματα είχαν ήδη κατατεθεί σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς θεατών μέσω αυτού του νέου προγράμματος που βγάζει χρήματα και για το οποίο ψιθυρίζουν πια όλοι στην Ελλάδα.
Η συνέντευξη τελείωσε πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορέσει να ολοκληρώσει, οπότε πήραμε μια αποκλειστική συνέντευξη από τον ίδιο άνθρωπο, για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτή την αμφιλεγόμενη ευκαιρία.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΛΑΤΣΗ:

"Μπορεί να έχετε ακούσει για αυτή τη νέα πλατφόρμα επενδύσεων κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Big Money Rush και που βοηθά τους απλούς ανθρώπους στην Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βόρεια Αμερική να χτίζουν περιουσίες από τη μια μέρα στην άλλη. Ίσως είστε επιφυλακτικοί, γιατί ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό".
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει:
"Το καταλαβαίνω γιατί σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο πράγμα, όταν μου το πρότεινε ένας αξιόπιστος φίλος. Αλλά αφού είδα με τα μάτια μου πόσα χρήματα έβγαζε, έπρεπε να το δοκιμάσω κι εγώ.
Χαίρομαι που το δοκίμασα, γιατί ήταν μερικά από τα μεγαλύτερα και ευκολότερα χρηματικά ποσά που έβγαλα ποτέ. Μιλάω για δεκάδες χιλιάδες ευρώ την ημέρα στον αυτόματο πιλότο. Είναι κυριολεκτικά ο γρηγορότερος τρόπος για να αποκτήσετε τόνους μετρητών αυτή τη στιγμή. Και δεν πρόκειται να διαρκέσει για πολύ ακόμη, γιατί το ανακαλύπτουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Και οι τράπεζες μπορεί να το κλείσουν για τα καλά."

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Η ιδέα πίσω από το Big Money Rush είναι ξεκάθαρη: Να επιτρέψει στον μέσο άνθρωπο να εισπράξει μετρητά κατά την περίοδο άνθισης των κρυπτονομισμάτων, που εξακολουθεί να είναι η πιο επικερδής επένδυση του 21ου αιώνα, παρά τα όσα σκέφτονται οι περισσότεροι άνθρωποι.
Παρόλο που η τιμή Bitcoin μειώθηκε από το τεράστιο ύψος των € 17.600 ανά Bitcoin, οι έμποροι συνεχίζουν να τα "κονομάνε". Γιατί; Επειδή υπάρχουν χιλιάδες άλλα κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin που διακινούνται για τεράστια κέρδη σε καθημερινή βάση.
Ορισμένα από αυτά τα κρυπτονομίσματα συμπεριλαμβανομένων των Ripple, Ethereum, Monero, Zcash και Ripple εξακολουθούν να προσφέρουν αποδόσεις άνω του 10.000% και υψηλότερα σε απλούς ανθρώπους στην Ελλάδα.
Το Big Money Rush σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από όλα αυτά τα κρυπτονομίσματα, ακόμα και σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά. Χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να χειρίζεται αυτόματα τις πωλήσεις που πάνε για άνοδο ή τις ανοιχτές πωλήσεις για εσάς, ώστε να μπορείτε να κερδίζετε χρήματα όλο το εικοσιτετράωρο, ακόμη και όταν κοιμάστε.
Το Big Money Rush υποστηρίζεται από μερικά από τα πιο έξυπνα τεχνολογικά μυαλά που έχουν υπάρξει ποτέ. Τον Richard Branson, τον Elon Musk και τον Bill Gates, για να αναφέρουμε μερικά.
Ο Bill Gates και ο Richard Branson συζητούν για το Big Money Rush στο CES 2019
Αυτές οι τεχνολογικές ιδιοφυίες έχουν χτίσει πολλές εταιρείες δισεκατομμυρίων που σχετίζονται με την επίλυση σύνθετων ζητημάτων, όπως οι ηλεκτρονικές πληρωμές, η πληροφορική και οι μεταφορές. Τώρα ασχολούνται με το παγκόσμιο πρόβλημα της ανισότητας του πλούτου, επιτρέποντας στον οποιονδήποτε - ανεξάρτητα από το πόσο πλούσιος ή φτωχός είναι - να βγάλει αρκετά χρήματα, ώστε να απολαύσει μια ευτυχισμένη και ικανοποιητική ζωή.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει,
"Βλέπουμε δύσκολες οικονομικά περιόδους κι αυτή είναι η λύση που περίμεναν οι άνθρωποι. Ποτέ στην ιστορία δεν είχαμε μια τόσο εκπληκτική ευκαιρία, την οποία θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν οι απλοί άνθρωποι, ώστε να αποκτήσουν τεράστια κέρδη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Μερικοί άνθρωποι διστάζουν να το δοκιμάσουν, επειδή είναι τόσο διαφορετικό. Και αυτό συμβαίνει γιατί οι μεγάλες τράπεζες προσπαθούν να το κρύψουν! Οι μεγάλες τράπεζες δημιουργούν ενεργή προπαγάνδα και αποκαλούν τα κρυπτονομίσματα και τις πλατφόρμες σαν το Big Money Rush ως απάτη. Γιατί; Ανησυχούν ότι τα εταιρικά τους κέρδη θα συρρικνωθούν, μόλις οι πελάτες τους ανακαλύψουν, πώς μπορούν να αποκτήσουν μόνοι τους τεράστιο πλούτο.
Η αλήθεια είναι ότι τα κρυπτονομίσματα είναι η επανάσταση της εποχής μας και όσοι δεν εκμεταλλεύονται αυτή την ευκαιρία, χάνουν. Έχω ήδη δεχτεί θυμωμένες κλήσεις και απειλές από μεγάλες χρηματοπιστωτικές εταιρείες, επειδή φέρνω αυτή την τεχνολογία στο επίκεντρο της προσοχής των ανθρώπων. Αλλά χέστε τους. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα αρχίζουν ήδη να μαθαίνουν την αλήθεια και είναι απλά θέμα χρόνου να το εφαρμόσουν όλοι.
Αυτό το μοιράζομαι, γιατί έχω λάβει εκατοντάδες email από ανθρώπους που με ευχαριστούν γι' αυτό το μυστικό. Το αγαπημένο μου είναι από έναν νεαρό, που αγόρασε στον μικρό του αδερφό το αυτοκίνητο των ονείρων του - μια Ferrari 488 Pista χρησιμοποιώντας τα χρήματα που έβγαλε από το Big Money Rush. Αυτή η πλατφόρμα κάνει πραγματικά τη ζωή όλων των ανθρώπων στον κόσμο λίγο καλύτερη."
Ο Ανδρέας Παπαδάκης χρησιμοποίησε τα κέρδη που απέκτησε στο Big Money Rush για να αγοράσει στον μικρό του αδερφό το αυτοκίνητο των ονείρων του. Πόσο εμπνευσμένος τρόπος να χρησιμοποιήσει κανείς τον πλούτο για καλό!

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ:

Οι ανώτεροι συντάκτες μας δεν θα μας άφηναν να δημοσιεύσουμε τη συνέντευξη με τον Σπύρο Λάτση μέχρι να επιβεβαιώσουμε ότι η Big Money Rush είναι μια νόμιμη ευκαιρία για να βγάζεις χρήματα απο το σπίτι. Η εταιρική μας ηγεσία δεν ήθελε να διαδώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει τους πολίτες της Ελλάδας στην απώλεια χρημάτων που έβγαλαν με σκληρή δουλειά.
Έτσι η συντακτική ομάδα μας εξέτασε το Big Money Rush για να βεβαιωθεί ότι λειτουργεί πραγματικά όπως περιέγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ένας από τους διαδικτυακούς συντάκτες μας, ο Νικόλαος Κούλογλου, προσφέρθηκε να ρισκάρει τα δικά του χρήματα και να δοκιμάσει το Big Money Rush.
Ο Νικόλαος είναι ένας 46χρονος, πατέρας 2 κοριτσιών και η γυναίκα του έχασε πέρυσι τη δουλειά της λόγω ασθένειας. Παραδέχτηκε ότι αγωνίζεται οικονομικά και αυτή η επενδυτική ευκαιρία θα μπορούσε να είναι η απάντηση.
Η οικογένεια του Νικόλαου Κούλογλου αγωνιζόταν για να τα βγάλει πέρα και ήλπιζε ότι το Big Money Rush θα μπορούσε να την ανακουφίσει από αυτή την οικονομική πίεση, έτσι αποφάσισε να δοκιμάσει το σύστημα και να αναφέρει τα αποτελέσματά του
Ο Νικόλαος αναφέρει:
"Κατ 'αρχάς, όταν άκουσα τη συνέντευξη, σκέφτηκα ότι ήταν μια φάρσα ή ένα αστείο. Η απόκτηση χρημάτων από το σπίτι είναι μόνο ένα όνειρο. Παρ' όλα αυτά αποφάσισα να το δοκιμάσω δεδομένης της οικονομικής κατάστασής μου και για χάρη της καλής δημοσιογραφίας.
Παρακολούθησα ένα εισαγωγικό βίντεο σχετικά με την πλατφόρμα και στη συνέχεια υπέγραψα. Το βίντεο φάνηκε να είναι πολύ ελπιδοφόρο, αλλά έβαλα το σκεπτικισμό μου στην άκρη. Μέσα σε λίγες ώρες, έλαβα μια κλήση από τον προσωπικό μου επενδυτή. Ο ίδιος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και τις αμφιβολίες που είχα και με διαβεβαίωσε ότι επρόκειτο να βγάλω λεφτά.
Ο προσωπικός μου επενδυτής υποσχέθηκε ακόμη ότι εάν χάσω έστω και μία δεκάρα, θα μου επιστρέψει αμέσως την κατάθεση των 250 ευρώ. Είναι πεπεισμένος ότι με αυτόν τον τρόπο θα αλλάξει η ζωή μου. Τώρα αυτή η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών είναι καλύτερη από όλες όσες έχω δει και δεν είναι περίεργο το ότι οι τράπεζες φοβούνται.
Μόλις απέκτησα πρόσβαση στην πλατφόρμα, κατέβαλα την αρχική μου επένδυση ύψους 250 ευρώ. Αυτό είναι το ποσό που η οικογένειά μου ξοδεύει κάθε μήνα σε έτοιμο ανθυγιεινό φαγητό, οπότε αποφάσισα να κόψουμε το έτοιμο φαγητό για έναν μήνα. Τώρα μπορούμε να είμαστε υγιείς και να έχουμε την ευκαιρία να πλουτίσουμε.
Το ίδιο το σύστημα Big Money Rush είναι μια πλατφόρμα αυτόματης συναλλαγής κρυπτονομισμάτων. Το λογισμικό χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους AI και μηχανική εκμάθηση για να προβλέψει ακριβώς πότε οι τιμές των κρυπτονομισμάτων ανεβαίνουν και κατεβαίνουν. Στη συνέχεια αγοράζει και πουλάει αυτόματα για εσάς όλο το εικοσιτετράωρο. Η τεχνολογία έχει ήδη κάνει τη ζωή μας ευκολότερη με κάθε δυνατό τρόπο, οπότε γιατί να μην την χρησιμοποιήσουμε για να βγάλουμε περισσότερα χρήματα;"

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

"Μέσα σε μια ώρα από την κατάθεση των 250 €, το λογισμικό άρχισε να κάνει συναλλαγές για μένα. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν αγχωμένος, γιατί μπορεί να έχανα όλα μου τα χρήματα. Και μάλιστα στην πρώτη μου συναλλαγή είχα απώλειες 25€!
Ένιωσα έναν κόμπο στον λαιμό μου. Νόμιζα ότι με είχαν ξεγελάσει. Ήμουν έτοιμος να καλέσω τον προσωπικό μου επενδυτή και να ζητήσω τα χρήματά μου πίσω. Αλλά στη συνέχεια θυμήθηκα τι μου είπε νωρίτερα στην κλήση μας: Ο αλγόριθμος είναι σωστός περίπου στο 80-89% των περιπτώσεων. Δεν θα κερδίζετε σε ΚΑΘΕ συναλλαγή, αλλά θα κερδίσετε αρκετά και συνολικά θα βγείτε κερδισμένος.
Άφησα λοιπόν το λογισμικό να συνεχίσει να κάνει συναλλαγές για μένα και το παρακολουθούσα στενά. Η επόμενη συναλλαγή ήταν κερδοφόρα! Μόνο 19€, αλλά ακόμη κι αυτό ήταν κάτι. Στη συνέχεια στην επόμενη συναλλαγή μου είχα κέρδος 51€. Και μετά κέρδος 22€, και το συνολικό μου κέρδος ήταν 67€. Και όλο αυτό σε λιγότερο από 5 λεπτά!
Σύντομα άρχισα να βγάζω μετρητά με την κουτάλα σαν να έβγαζα παγωτό και δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Κάθε φορά που ανανέωνα την οθόνη, τα κέρδη μου συνεχώς αυξανόταν. Ένιωσα σαν να ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών, επειδή όλο αυτό ήταν συναρπαστικά γρήγορο.
Τώρα ξέρω γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ευδιάθετος όλη την ώρα και γιατί οι μεγάλες τράπεζες δεν θέλουν οι άνθρωποι οπουδήποτε να φτάσουν σε αυτό το παραθυράκι πλούτου. Μέχρι το τέλος της ημέρας, είχα κερδίσει πάνω από 754€ δεν ήταν κακό για μια αρχική επένδυση ύψους 250€! Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που μετά βίας κοιμήθηκα.
Την επόμενη μέρα - ήταν Τρίτη και έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά. Για να είμαι ειλικρινής (και μην το πείτε στο αφεντικό μου) ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου, γνωρίζοντας ότι το λογισμικό Big Money Rush έβγαζε χρήματα για μένα.
Πήγα στο μπάνιο αρκετές φορές για να ελέγξω τα κέρδη μου και αυτά συνέχισαν να μεγαλώνουν (με μικρές απώλειες που και που). Στο τέλος της ημέρας, πριν βάλω τα παιδιά μου για ύπνο, το υπόλοιπο του λογαριασμού μου έδειχνε 1.349,13€. Είναι περισσότερα από όσα κερδίζω σε μια ΕΒΔΟΜΑΔΑ στην κανονική δουλειά μου!
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, έβγαλα συνολικά 5.349,12€. Έκανα ανάληψη ακριβώς 4.500€ και επανεπένδυσα τα υπόλοιπα. Μέσα σε 2 ημέρες έλαβα την πρώτη μου επιταγή μέσω ταχυδρομείου- με ακριβώς 4.500 €. Δεν μπορούσα να πιστέψω, ότι αυτό συνέβαινε πραγματικά στη ζωή μου!"
Ο Νικόλαος Κούλογλου έλαβε μια επιταγή των 4,500€ στις δύο πρώτες εβδομάδες χρήσης του Big Money Rush
Ο Νικόλαος Κούλογλου συνεχίζει,
"Τώρα βγάζω συνεχώς επιπλέον 700€ έως 1.500€ την ημέρα χάρη στo Big Money Rush. Τώρα τα χρήματα απλώς κατατίθενται στον τραπεζικό μου λογαριασμό κάθε λίγες μέρες. Με μερικά κλικ λαμβάνω τα χρήματά μου μέσα σε 24-48 ώρες. Κάθε φορά που η μεταφορά ενημερώνει τον λογαριασμό μου, πρέπει να τσιμπήσω τον εαυτό μου, για να σιγουρευτώ ότι δεν ονειρεύομαι.
Ευτυχώς ΑΓΑΠΩ τη δουλειά μου εδώ, γιατί μεταφέρω στους ανθρώπους σημαντικές ειδήσεις (όπως αυτή), αλλιώς θα είχα φύγει μέχρι τώρα. Ακόμη έκανα διακοπές με την οικογένειά μου στο Μπαλί της Ινδονησίας, για να γιορτάσω την αποπληρωμή του χρέους και το ότι επιτέλους έβαλα τα οικονομικά της οικογένειάς μου στον σωστό δρόμο!
Αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη γενναιοδωρία του Σπύρου Λάτση που μοιράστηκε το μυστικό του ζωντανά στην τηλεόραση. Και είμαι χαρούμενος που πήρα το ρίσκο να δοκιμάσω ο ίδιος το Big Money Rush. Η γυναίκα μου είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και το ντουλάπι παιχνιδιών των παιδιών μου είναι γεμάτο.
Οι συνάδελφοί μου μετανιώνουν που δεν έκαναν εγγραφή πριν από δύο εβδομάδες όπως έκανα εγώ. Αλλά σύντομα έκανε εγγραφή ολόκληρο το γραφείο μας (συμπεριλαμβανομένου του προϊσταμένου μου) και με αποκαλούν "ήρωα" που το δοκίμασα."

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ; (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ)

Για να ξεκινήσετε, χρειάζεστε μόνο τον υπολογιστή σας, το smartphone ή ένα tablet με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζονται συγκεκριμένες δεξιότητες πέραν του να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή και να περιηγείστε στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται καμία τεχνολογία ή εμπειρία με τα κρυπτονομίσματα, επειδή το λογισμικό και ο προσωπικός σας επενδυτής εγγυώνται, ότι θα βγάλετε κέρδος.
Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του προγράμματος είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε όποτε θέλετε. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας πρόγραμμα - είτε 5 ώρες την εβδομάδα είτε 50 ώρες την εβδομάδα. Απλά ξεκινήστε το λογισμικό αυτόματων συναλλαγών, όταν το επιθυμείτε και μπορείτε να το σταματήσετε όποτε θελήσετε (δεν ξέρω βέβαια για ποιον λόγο θα το κάνατε).
Για να μην σπαταλάμε τον χρόνο του αναγνώστη μας και να ελέγξουμε ξανά τη λειτουργικότητά του, ο Νικόλαος Κούλογλου δημιούργησε έναν οδηγό, για το πώς να ξεκινήσει κανείς στο σύστημα.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΉΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ:

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε είναι ένα βίντεο που δείχνει τη δύναμη του Big Money Rush. Η διαφήμιση είναι μεγάλη, έντονη και πετάγεται μπροστά στα μάτια σας, αλλά αυτό είναι ένα αμερικανικό προϊόν και έτσι λειτουργούν τα πράγματα εκεί. Παρ' όλα αυτά, εσείς πρέπει απλά να υποβάλετε το όνομα και τη διεύθυνση του email σας δίπλα στο βίντεο για να ξεκινήσετε αμέσως.
(Συμβουλή: Ακόμη και αν δεν αποφασίσετε να επενδύσετε κάποια χρήματα, προτείνω να κάνετε εγγραφή τώρα, γιατί είναι δωρεάν και οι εγγραφές για τους κατοίκους της Ελλάδας θα μπορούσαν να σταματήσουν οποιαδήποτε στιγμή)
Στη συνέχεια, σας ζητείται να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας. Καθώς έκανα πλοήγηση στη σελίδα κατάθεσης, χτύπησε το κινητό μου. Ήταν ένας διεθνής αριθμός τηλεφώνου, κι έτσι δίστασα να απαντήσω, αλλά τότε συνειδητοποίησα από πού πρέπει να ήταν.
Σίγουρα ήταν ο προσωπικός μου διαχειριστής λογαριασμών. Η εξυπηρέτησή του ήταν σπουδαία. Μου εξήγησε όλη τη διαδικασία χρηματοδότησης. Αποδέχονται όλες τις γνωστές πιστωτικές κάρτες όπως Visa, MasterCard και American Express. Προχώρησα κατευθείαν και κατέβαλα το ελάχιστο ποσό των 250€.
Μετά τη χρηματοδότησή μου, πλοηγήθηκα στην ενότητα "Auto-Trader" του λογισμικού, ρύθμισα το ποσό συναλλαγής στο προτεινόμενο 50€ και το ενεργοποίησα. Το λογισμικό άρχισε να κάνει συναλλαγές με γρήγορους ρυθμούς, στην αρχή ανησύχησα, αλλά μετά το άφησα να συνεχίσει.
"Ο καθένας θέλει να είναι πλούσιος, αλλά κανείς δεν ξέρει πώς να το κάνει. Αυτή λοιπόν είναι η ευκαιρία της ζωής σας, που θα σας επιτρέψει να χτίσετε μια περιουσία και να ζήσετε τη ζωή που πραγματικά θέλετε. ΔΕΝ θα υπάρχει για πάντα, γι' αυτό μην το χάσετε." - Κυριάκος Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!