Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ΣΧΕΔΙΟ-ΣΟΚ! ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ «Drones» και «λαγωνικά» θα συλλαμβάνουν «τρομοκράτες» που θέλουν να κάνουν πάρτι (BINTEO)

Ποια τα τρία σκέλη…
Η ΕΛΑΣ εκπόνησε ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπισή των… πάρτι στην Μύκονο και όπου αλλού χρειαστεί.


Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης, το σχέδιο έχει τρία σκέλη:

Το «τέχνασμα» της ηχορύπανσης: Μέσω των καταγγελιών για πολύ δυνατή μουσική, όπως έγινε και στην περίπτωση σύλληψης του 38χρονου. Πήγε στο χώρο η αστυνομία αναζητώντας τον διαχειριστή και στην συνέχεια τον συνέλαβε, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.
Drones-εντοπιστές: Θα εντοπίζουν τους συνωστισμούς σε συγκεκριμένους χώρους.
Insiders (Δούρειοι Ίπποι) αστυνομικοί: Θα προσπαθήσουν οι αστυνομικοί να γίνουν υποψήφιοι πελάτες, προκειμένου να λαμβάνουν πρώτοι τις πληροφορίες για το που θα γίνονται τα πάρτι.
Όπως τονίζεται, μόλις εντοπιστούν τα στίγματα τοποθεσίας που αποστέλλουν τα κυκλώματα αυτά, θα υπάρχουν «τροχονόμοι» που θα αποτρέπουν την προσέλευση στα πάρτι!!!!!!!!!

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι σαρωτικοί έλεγχοι στη Μύκονο σε beach bar, κέντρα διασκέδασης, αλλά και σε βίλες που διοργανώνονται πάρτι και παρατηρείται συνωστισμός.

Οι Αρχές προχώρησαν ήδη σε μία σύλληψη ενοικιαστή βίλας, ο οποίος είχε διοργανώσει πάρτι με πολλούς καλεσμένους και επειδή δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν διαφορετικά, τον συνέλαβαν για διατάραξη κοινής ησυχίας!

Drones και «λαγωνικά» λοιπόν για να συλλαμβάνονται οι «βιολογικοί τρομοκράτες» που θέλουν να κάνουν πάρτι!!!




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις