Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

video - Χειροπέδες Σε 17χρονο Που Δεν Φορούσε Μάσκα Σε Λεωφορείο - ΚΑΛΑ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ... ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΕΣ;

Η χρήση μάσκας εξελίσσεται σε σημείο τριβής μεταξύ των επιβατών των μέσων μαζικής μεταφοράς, ενώ την όλη κατάσταση επιβαρύνουν τα λιγοστά δρομολόγια.


Η κάμερα του ΜΕGA καταγράφει την προσαγωγή νεαρού ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς μέσα σε λεωφορείο να μην φορά μάσκα και στη συνέχεια αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του. Πρόστιμο επιβλήθηκε και σε οδηγό τρόλεϊ που δεν φορούσε μάσκα.

Ο νεαρός, που τώρα βρίσκεται στο περιπολικό, πριν ήταν επιβάτης σε λεωφορείο... Δεν φορούσε μάσκα και οι αστυνομικοί τον κατέβασαν για να του επιβάλουν το πρόστιμο. Οι αστυνομικοί ρωτούν και ξαναρωτούν τα στοιχεία του. Εκείνος αρνείται επίμονα να τα δώσει.Τελικά του περνούν χειροπέδες....

Σε άλλον έλεγχο, σε τρόλεϊ αυτή τη φορά, ο παραβάτης είναι ο οδηγός! Εκανε το δρομολόγιο Κυψέλη - Αγιος Ιωάννης χωρίς να φορά μάσκα.

Πόσο χρειάζεται κανείς να περιμένει στη στάση για το λεωφορείο, σε γραμμές από και προς το κέντρο;

-57 λεπτά Ομόνοια - Πειραιάς

-37 λεπτά Νέα Φιλαδέλφεια - Πατήσια

-29 λεπτά Ακαδημία- Νέα Κυψέλη ...

Κάποιοι κοιτούν την τηλεματική πινακίδα και .... φεύγουν.

Υστερα από τόση αναμονή, πώς να μην είναι ο ένας επιβάτης πάνω στον άλλον, όταν τελικά έρθει το λεωφορείο και καταφέρουν να μπουν.

Πολλοί κάθονται δίπλα δίπλα στις θέσεις παρά την απαγόρευση.

Με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στην πόλη και με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινά, η αναμονή έως τις αρχές του Σεπτέμβρη για την ενίσχυση των δρομολογίων μάλλον είναι μεγάλη.ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις