Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Επίθεση Α.Γεωργιάδη σε όσους Έλληνες «τόλμησαν» να παρελάσουν: «Πρόδωσαν την πατρίδα!» (βίντεο)

 


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του επιτέθηκε σε όσους Έλληνες αψήφησαν τις απαγορεύσεις και παρέλασαν ή κατέθεσαν στεφάνι σήμερα για να τιμήσουν τους ήρωες του 1940, λέγοντας πως «πρόδωσαν την πατρίδα»! 

Αυτή η ιδιαίτερα βαριά κατηγορία του κ.Γεωργιάδη αιτιολογήθηκε με το ότι όσοι παρέλασαν ή κατέθεσαν στεφάνι δεν έδωσαν «μάχη κατά του κορωνοϊού».

Συγκεκριμένα ο κ.Γεωργιάδης σχολιάζοντας όσους πραγματοποιήσαν παρελάσεις και κατάθεση στεφάνων παρά τις απαγορεύσεις σημείωσε ότι

«Ξέρω ότι κάποιοι συνελήφθησαν στο Σύνταγμα. Είναι πολύ λυπηρό ότι την ημέρα της εθνικής επετείου κάποιοι να νομίζουν ότι είναι περισσότερο πατριώτες από κάποιους άλλους. Ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσεις μια εθνική επέτειο είναι το να συμμετέχεις σε μια εθνική μάχη (σσ. εννοεί τη μάχη κατά του κορωνοϊού).

Όπως οι Έλληνες το 1940 έδωσαν μία μάχη έτισ τώρα πρέπει να δώσουμε κι εμείς μια μάχη. Αν χάσουμε αυτή τη μάχη και πάμε στο lockdown, θα θρηνήσουμε πολλά θύματα από την οικονομική κρίση. Για να το αποφύγουμε πρέπει να δουλέψουμε. Όποιος δεν το κάνει προδίδει την πατρίδα όχι μόνο τον εαυτό του. Άρα αυτοί που πήγαν να κάνουν αυτές τις πράξεις δεν πήγαν να τιμήσουν την πατρίδα, πήγαν να προδώσουν την πατρίδα».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 6:53 του παρακάτω βίντεο.


«Οι ώρες που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμες. Σπάσαμε το φράγμα των 1000 κρουσμάτων, βλέπουμε τι γίνεται στις γειτονικές μας χώρες. Το δεύτερο κύμα έχει πέσει πάνω στην Ευρώπη. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να αποφύγουμε το lockdown γνωρίζοντας ότι οι επιπτώσεις στην οικονομία και τις επιχειρήσεις θα είναι τρομακτικές και για πολλές επιχειρήσεις οριστικά μη αναστρέψιμες. Μια δεύτερη καραντίνα θα ήταν μοιραία για χιλιάδες θέσεις εργασίας, για χιλιάδες επιχειρήσεις», ανέφερε επιπλέον  ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Το αν θα αποφύγουμε την καταστροφή, εξαρτάται απόλυτα από τη συμπεριφορά μας. Όσοι ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες, αυτοί θα πρέπει να προσπαθήσουν να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, να φοράνε πάντα μάσκες και να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας με θρησκευτική ευλάβεια», συνέχισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι

«Χώρες με τον ίδιο πληθυσμό με την Ελλάδα έχουν 15-20 χιλιάδες κρούσματα την ημέρα. Είμαστε σε δύσκολη στιγμή. Τώρα ξεχνάμε συνωμοσίες, τσακωμούς για μάσκα και λέμε για το καλό όλων μας πρέπει να τηρούμε όλοι τα μέτρα. Αν τα τηρούμε, θα τη γλιτώσουμε».

Σχετικά με το αν μέσα στα επόμενα μέτρα είναι το κλείσιμο της εστίασης από τις 9 το βράδυ, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «Δεν είναι της παρούσης αυτό το μέτρο. Η εξέλιξη της πανδημίας θα ορίσει και τα μέτρα. Σήμερα δεν είναι το επόμενο μέτρο η μείωση του ωραρίου στην εστίαση».

«Σήμερα η Ελλάδα παραμένει η καλύτερη χώρα στην Ευρώπη. Σε επίσημους πίνακες της ΕΕ η μόνη ”πράσινη” χώρα είναι η Ελλάδα. Ο ιός εξαπλώνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα. Ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών. Το μάσκες παντού αν τηρηθεί θα δουλέψει. Το θέμα είναι να το κάνουμε, όχι πότε το πήραμε ως μέτρο», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις